PR CUAET
-
Украинец главный? Мы с 6 ноября ждём. Сказали, что квоты закончились
-
ктото получал копры с октября? с 5 октября тишина
-
Так , мій чоловік дзвонив в імміграційну службу Канади і йому сказали, що на кордоні дитину не впустять в Канаду по візі яка в моєму паспорті і що недавно змінився у них закон с приводу цього .
-
Підкажіть, де можна завірити АІR, для common law? Чи як то взагалі оформити. Дякую.
-
Форма 5669 В personal history о работе: до войны работала администратором в Украине на украинскую компанию, потом в адресах нужно указать везде где жила и вот до поездки я жила в Германии, где ждали визу, потом естественно в Канаде и как-бы числилась на работе, что бы не было пробелов в работе. Нужно ли указывать remote или нет? Спасибо
-
Так, але навіть якщо я буду з дитиною ми не зможемо виїхати за кордон , тому що по цій візі яка в моєму паспорті, дитину не впустять до Канади. Раніше можна було заїхати в Канаду таким чином а зараз вже відмінили .
-
Дякую!
-
Саме тому і відмовили. Тому що віза має ще дуже довгий термін. Я думаю саме в цьому випадку як я писала раніше Остапу за свій випадок можливо першу візу в вашому випадку потрібно анульовувати. Так роблять з імміграційними візами в країнах ЄС. Чи робить таке Канада мабуть ні якщо вони відповідають що не знають. Тому мабуть поки віза дійсна у вашому випадку дитині без мами не подорожувати. Це суто моя думка
-
Добре, дякую .
-
Так . Віза дійсна до 2029 року .
-
Вибачте, якщо вже було, поділюся своїм досвідом оформлення довідки про несудимість зі Словаччини. Спочатку треба заповнити анкету, і записатися до Консула (Торонто) чи у посольство у Оттаві (кому куди ближче). форму запиту можна запросити в посольстві в Отаві, вони ж надсилають детальну інструкцію як і що робити і контакти перекладачів для подальшого перекладу на англійську. Мені ближче було Торонто, тож консул мене прийняв і підписав мою анкету (запит на надання довідки), завірив мій паспорт і свідоцтво про народження (зробив копію прямо у себе, бо я забула). 15 доларів готівкою коштує завірити цей запит в Торонто у консула, він дає квитанцію, потім ви купуєте 2 конверти - одним відправляєте ці всі завірені документи до Отави (адреса є в інструкціях), другий - підписуєте тільки вашу адресу і вкладаєте для того, щоб вам відправили довідку назад. Також робите money order на користь Словацького посольства у 15 доларів і теж вкладаєте у конверт. Відправляєте поштою. Тепер тільки чекати. Я чекала близько 3 тижнів, і лише після дзвінка на третій день прислали лист. Дівчина сказала, що моя довідка майже готова і вони завтра відправлять))). Тож як завжди словаків треба трохи потрясти. Ще 2 дні взяв перекладач зі словацької на англійську. І нарешті все готово. Загалом процес зайняв в мене місяць. Буду рада, якщо ця інформація буде комусь корисною.