PR CUAET
-
Я зловила як тільки розслабилась і відпустила ситуацію. Десь місяці 4 ловила . Один день зайшла ввечері - а там слотів тьма !!!! Де хочеш . Що я зрозуміла - не треба пробувати забронювати перший же вільний слот - бо на нього вже хтось намагається тикати . Тому хватала те що на наступний день є - і я так два чи три рази міняла .
-
А ви не телефонували у консульство, не питали чи можна без слота?
-
Мы с Донецкой области, собирались подаваться по AOS, а теперь не знаю даже. Консультант сказала шанс есть по гуманитарке, но даже то что с оккупированой не даст никакой гарантии 🙄 стоит ли рисковать или ждать когда откроют стрим даже не знаем
-
Ну тоді 💯 треба їхати і робити
-
Бувають о 5 за Калгарі і о 5-30, о 1 чи 2 ночі також. Але, скажу вам чесно, я ловлю слоти програмою уже тиждень не вимикаючи і нічого покищо.. але мені потрібно 2 слоти зразу, а це важче. Бачив як слоти бували на весну 2026, але їх розбирають ну за 1-2 хв.. не уявляю як ви їх вручну ловите)
-
Я сама міняла дати, вільні сорти бачила, але далеченько від дати подання. Але через місяців 6 отримала лист, що я маю можливість обрати найближчі дати для інтервʼю, і коли зайшла, було повно вільних місць на найближчий тиждень. 🤷♀️
-
Дякую за пораду :)
-
Так странно, а мне только что на почту ответили, что можно приехать и продлить…. Ничего не понимаю🥲
-
Міністр оборони що Польщі що Литви не має ніякого відношення до депортації будь кого будь куди, жовта преса роздула це все ніби це остаточне рішення Євросоюзу і України
-
Ну я перший слот ручками зловив на жовтень 2025 І то був ранок близько 6-7 за Калгарі.