PR CUAET
-
Ну я ще подалася в кінці Червня, тільки почався сезон відпусток. Нам сказали, що місяць чекати поки зʼявиться в базі. Потім я телефонувала і питала чого так довго. Вони сказали, що чекають на чийсь підпис. Може якщо все робити не в літку то буде швидше.
-
Вы звонили им? Попробуйте позвонить, чтобы открыли ваш кейс и рассказали что там. У меня подача рядом с вами, я звонила пару недель назад. Или он просто насвистел все или они не просто лежат. Процесят, я имею ввиду закрывают отдельные чеки. Если нет дозапросов, то и не узнаешь.
-
можливо вже задати можна буде конкретні запитання - терміни, вимоги, підрозділ який розглядає
-
цікаво коли знову намічається зустріч з представником IRCC. що озвучував статистику по цій програмі (це було станом на лютий 2024)
-
У вас були запити на додаткові документи? У нас background is checking останній апдейт
-
Але ж і часом
-
песимістичний прогноз- програма TR to PR - від 2 до 3-х років розгляд
-
Подскажите пожалуйста эмиграционного консультанта? Ищем 👀 что посоветоваться по этому вопросу
-
по ходу розглядає гуманітарний підрозділ (офіс) і хронологія по гуманітарці показує - min 8 місяців і до року часу. якщо так - то це більш менш реальні терміни для цієї програми також
-
Станом на сьогодні тільки біометрія і медицина, ну і лист PAL, більше нічого не приходило. Але в нас багато подорожей в США, то ж це може затягнути трохи Info Sharing етап.
-
Теж шукаю відповідь на одне з цих питань. Усі пишуть, що можливо платно. Але коли я читаю закон - то там тільки для тих, хто Не по cuaet. Мені починає здаватися, що треба спробувати продовжити, навіть платно, навіть зараз, після березня, бо закон взагалі не дає чіткої інформації.