PR CUAET
-
Доброго дня . Ми зараз в Канаді. Нашій дитині відмовили робити повторно канадську візу тому, що віза в нього зараз є , але вона вклеєна в мій паспорт . Коли ми приїхали до Канади у дитини не було закордонного паспорту . Був тільки тимчасовий паспорт у моєму закордонному паспорті , там також була його канадська віза . Зараз змінився закон і якщо ми полетимо за кордон, назад до Канади нас не впустять тому, що віза дитини в моєму паспорті. У дитини вже є закордонний паспорт і нам залишилось тільки вклеїти візу . Можливо з у когось траплялась така ситуація як в нас , та може підсказати як діяти в такій ситуації.
-
Подскажите пожалуйста как вообще сделать детям новый VISITOR RECORD, то я запуталась, я начала заполнять на сайте но вышло как будто студента, детям 6 и почти 5 лет
-
Просто якийсь сюр. А що зробиш …
-
Ну если в конце ноября то наверное еще и рановато. Тем более тут уже все праздничное
-
Навіщо вам взагалі апостиль свідоцтва про народження. Просто зробить переклад у авторизованого в Канаді перекладача і прикріпіть до заявки скан свідоцтва разом із перекладом.
-
Да, самое первое письмо пришло недели через 3 с номером Дела. После него уже пришел approve
-
тобто по часу - 2 місяці all inclusive. дипломатична пошта консульства кажуть 3 місяці, але реально по півроку везуть
-
фактична доставка до консульства зайняла близько 10 днів. після статусу "виготовлено"- місяць ще не віддавали курʼєру в Україні (мабуть довге прощання)
-
Та да ))) ну будем ждать. Я вижу что много кто получил approved in principle и теперь вот ожидают долго. Будем надеется
-
так. надсилали. на кожний паспорт- заява ( якщо дитина- вказуєте дані по дитині - підписує дорослий). квитанція одна - на всі паспорти. процедура розписана на сайті
-
Скажіть, ви заяву і квітанцію dhl на мейл в консульство надсилали ?
-
Ага, зрозуміло, дякую. У нас АОR через 30 секунд був ( PNP EE). Тепер чекати )))
-
Вітаю, в нас схожа ситуація на Вашу. Ми так само подавалися наприкінці липня і отримали перше погодження наприкінці серпня. Досі чекаємо. Двоє інших родин подалися в травні. Одні отримали PR в листопаді, інші чекають і досі. Тому, тут не вгадаєш, скільки часу це займає.
-
Создала GCKey входила с его помощью
-
Вместе с appproved in principles нам пришло письмо судя по всему стандартное в котором нас попросили выслать все документы. Мы сказали что все документы у них но мы можем выслать повторно. Через месяц только они ответили что документы приняты и пока больше ничего досылать не надо. Так же было сказано что наша медицина пока действительна