PR CUAET
-
-
Перший варіант це коли ти взяв документ в УДМС про те, що йдеш на постійне проживання в (умовна Іспанія), знімаєшся з обліка через ТЦК , розраховуєшся з ЦНАПом і все Друге ви знаєте, вони нічого спілького не мають P.s.: удмс давав відсрочку на місяць, зараз вже важче виїхати так
-
Станом на сьогодні , ворк перміт привʼязано до строку паспорта. Нажаль ((( тобто якщо дозволять нам подовжувати далі, та не буде спец пр програми для нас, то ми попали
-
ГЕРМАНИЯ !!!!! ОТПРАВИЛМ ДОКИ 29.02 получили сегодня 25.04.2024
-
моя тактика (4 досить успішних саме Reading IELTS, моя біда це writing) - спочатку читаю перші два запитання і варіанти відповідей, це дає досить чітке уявлення, на що я зараз дивитимусь. Потім вже починаю читать сам текст, але не весь, а також перші два параграфи. Базуючись на прочитаному в перших двох параграфах вже буває є відповіді на перші два запитання. Далі я йду дивитись на всі інші запитання. Зазвичай в перших двох параграфах вже дали основні діючі імена людей чи стислий опис подій, і коли читаєш наступні запитання то в голові формуються запити що шукать в тексті далі. От тоді вже повертають до самого тексту і виходить за одне прочитання є всі відповіді. Коли пройдено все я перевіряю обрані відповіді - це дає змогу виправить, якщо бачу, що десь за сенсом краще переставить відповіді. Ця тактика діє і для завдання, де треба розставить параграфи по буквах (типу в якому параграфі вказано те чи інше), але тут треба обережніше - там завжди є 2-3 трікі пункти, на них часто сипляться саме по словах-маркерах, тому буде пара пунктів які треба буде перечитать по два рази. Але зекономлений час на інших однозначних дозволяє це робить. Одне я знаю точно - читать весь текст ніколи не допомагає, лише забирає час, все одно потім ще раз все перечитуватимеш.
-
Olenka
-
Країні потрібні гроші тим чи іншим способом вони їх отримають. Випишуть штраф люди будуть платити особливо ті хто за кордоном щоб їхнє майно не чіпали. Закордон виїхало понад 7 млн за останніми новинами, третина то чоловіки, 90% з них точно не приїдуть і отримають штрафи. Скільки там штраф? 5 тис чи 3 тис чи 25 тис за новими правилами? Ось помножте і отримаєте просто величезний обсяг грошей які туди підуть у вигляді штрафів.
-
правда я не здавала ще саме celpip) тільки готуюсь до здачі, вчора пройшла тестове Reading завдання на сайті селпіп - результат 36/38 (сказано що в рамках celpip це 10-12) я розумію, шо тестові можуть буть легші за справжні, але не думаю, шо прям драматично відрізнятиметься рівень. Тому якщо я десь помиляюсь - дуже вибачаюсь. Знаючі люди виправте мене :)
-
Почта Канадская , обратный конверт мы не отправляли
-
На жаль це переважно не спрацьовує, бо відповідальність за достовірність лужить саме на заявнику. В тому числі при подачі через ПР портал в заявника є можливість переглянути всі введені дані і підписати. І якщо представник пілся цього щось міняє, треба переписувати. Звісно якщо представник зроби щось не те - на нас можна жалітися в відповідний орган-регулятор, і нас можуть чекати великі штрафи, та інші дисциплінарні речі, в плоть до заборони працювати. При дуже серйозних випадках можна також подавати в суд на відшкодування шкоди. Проте з точки зорі самої заявки в IRCC - вся відповідальність на заявнику, і відбитися тим що не ви зробили поимлку зазвичай не виходить. На жаль.