PR CUAET
-
-
Саме головне що документ на повернення додому оформлюють а гроші щоб купити авіаквиток ні( ти маєш летіти за свій кошт)😂😂😂
-
Консульстве , нет не большая как всегда
-
Дякую 🙌🙏
-
Дякую за відповідь. Але якщо я отримаю номінацію від AOS, то можу далі рухатись на федеральний рівень. А паралельно буде весіти моя інша заявка по ЕЕ, правильно?
-
Це якийсь квест - отримання карток. Коли думав, що отримавши PR, все позаду, а воно тільки стає цікавішим 🙃 У нас сьогодні 60 днів очікування. Прийшла відповідь від IRCC на мій запит через веб-форму щодо статусу карток. Все як завжди, "вони роблять все можливе" 😏
-
Може, хтось найближчим часом буде в консульстві в Едмонтоні і може запитати, чи видадуть паспорт, якщо подався до 23.04?
-
Просто не розумію чи дійсний тепер цей Візитор рекордс?
-
Так в Едмонтоні. Вже з дірками старий паспорт по якому нещодавно отримали новий Візитор рекордс
-
І так сказав потім знову подовжувати візитор по новому паспорту
-
В чате выше написано
-
В якому консульстві? В Едмонтон сказав забере і не хоче нічого чути про дирки 😵💫
-
Старий проколотий вже не діє. Але візіторрекодс під новий паспорт не треба перероблювати. Вам треба було при подачи на паспорт писати Заяву на виготовлення другого закордонного паспорту - тоді би цей залишився діючим і в нем би не робили прокол. В аплікації на візу вказуєте тільки новий паспорт і додаєте новий візіторрекодс.
-
Хтось стикався з такою проблемою Заповнюю на дитячий візитор Не дає зберегти пише що треба заповнити про роботу 😳 що робити ?