PR CUAET
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
А якісь беруши можна брати з собою туди?
-
Офіційно на сайті вказано, на даний момент не скасовано, плюс після скасування 1 рік
-
Доброго дня. Скиньте мені будь ласка також. Дякую
-
По продовженому паспорту оформлювали візи, ворк перміт і т.д. Я ще не бачила нормативних документів, скасування дії продовженого паспорту
-
IELTS легше пройти? Я його проходив в Україні ще, а от CELPIP ні. Чув що IELTS важче
-
20 декабря подался, на той неделе был дозапрос на некоторые документы, 22 апреля - номинация!
-
Внутрішні інструкції (таке буває) це внутрішні, це не закон, зараз продовжують офіційно
-
Мене вже не дивує це
-
Продовжений паспорт на сьогоднішній день діє і якщо його продовжили він діючий, нічого про скачування дії продовженого паспорту,точніше нормативних документів немає, якщо у нього щось є окремо, хай покаже
-
Доброго дня. Рекомендую нотаріуса, з якою сьогодні мала справу за рекомендацією еміграційного консультанта Остапа - www.pravolaw.ca/booking-calendar/online-notary-services?timezone=Europe%2FKiev&referral=service_details_widget Україномовна, недорогі послуги. Реально людина мені допомогла. Дякую всім за цей чат, доброзичливість і спроби допомогти один одному.
-
Таке питання маю. Якщо ми сім'єю приїхали рік тому і медогляд не проходили тому що думали що нам не потрібно знімати обмеження для працевлаштування. Це якось може зашкодити при подачі на PR або якщо поїдемо на море в Мексику на тиждень то при поверненні і в аеропорту чи не буде складнощів?
-
Ага, зрозуміла. Дуже дякую за допомогу.
-
Доброго дня, чи може хтось підтвердити цю інформацію тому що маю таку саму проблему. Дякую!
-
Продовження ставлять максимум на 5 років