PR CUAET
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка ,якщо подавались всією сім'єю на візи але дружині підтвердили а мені прислали замість візи- visitor record, і нібито змінився статус , а в мене до того був wp, як це впливає на документи що податись на PR , та чи можу я повторно податись на візу і виїхати з Канади і при поверненні чи дійсний мій wp, чи мій статус помінявся і я неможу працювати. Це дуже часта помилка я почитав чати.Дякую якщо хтось в цьому розбирається і надасть посилання на офіційне джерело, бо я єдиний хто в сім'ї працює зараз і ризики великі, ще раз дякую , хотілось би щоб пан Остап порадив щось з цього приводу .
-
Так, але чи буде легітимним сам документ? Без оригінальної версії, яка вже є недійсною? Переклад, зрозуміло, буде дійсним. Але переклад - це не документ, а лише переклад офіційного документа.
-
100% , теж так думаю👍.. але дуже хочеться сподіватись , що все таки пришвидшать темп розгляду наших аплікацій🙏
-
Ну возможно после 2008 года и выдавали, но я перестал ходить и отслеживать так как он не нужен был, сейчас я написал письмо в архив ЗСУ и жду архивную справку из карточки, которая точно заменит военный билет для подачи для IRCC, но не знаю или для консульства будет достаточно вместо военного билета. Во всяком случае в понедельник буду в консульстве и уточню, не факт что они что-то знают сейчас
-
У меня вообще было весело в 17 вернутся в Украину по делам пришел в военкомат моих данных нет.....с трудом через Киев восстановили в 21 м пришла в военкомат супруга ей надо было справку взять данных опять нет...ну она ничего не объясняла им ушла а в 22-м пришли к нам гости ..данные вывезли..