PR CUAET
-
Привіт. Зі святом Вербної неділі. Давайте зробимо добру справу та трішечки підтримаємо хворих раком діток. Я думаю, ви завдяки даному чату, зєкономили непогані гроші...)) Пропоную на цьому тижні відмовимося від кави в Tim Hortons/Starbucks чи від алкоголю на вихідних та перераховувати невелику сумму фонду.
-
Ми тиждень тому оплачували, то можна було теж тільки або дебітовою карткою, або готівкою
-
Ок, дякую велике.
-
Прийшов мені, головному апліканту, але інформацію уточнювала по чоловіку. Я не отримала ще AOR, моя заявка не розглянута ще. Я перевіряла заявку після відправки і побоялися помилку. Відправила їм пояснення, але не переробляла всю форму 5669 по чоловіку. Просто написала що в пункті про причини звільнення з армії повинна бути така інформація. Додала переклад воєнного квитка. Моє питання: Якщо інформація стосується мого чоловіка, мені потрібно заповнити 5669 тільки по ньому чи по собі також? І друге: В таблиці, де описується його досвід роботи за останні 10 років, недостатньо строк, що вмістити всю інформацію (є 5 строк тільки, а потрібно 10). Куди дописувати? В нову форму? Чи на окремому листі? Як правильно зробити, щоб вони коректно зрозуміли? Дякую
-
Подскажите пожалуйста, не могу создать(зайти) свой кабинет CRA . Заполняю SIN, дату рождения. Из декларации заполняю сумму из графы 15000. Всё равно пишет ошибку. Как зарегистрироваться?
-
Оо, зрозуміла, дякую