PR CUAET
-
Добрий день, підкажіть будь ласка який саме документ ви прикріпляли до цього пункту?
-
Пф, а хто точно знає що Гена в реальному житті справді чоловік )
-
Зрозуміла, дякую! Але таке питання, чому останнє вказано як обов‘язковий пункт якщо не для всіх професій потрібна сертифікація?
-
А ви пробували до них телефонувати?
-
Якщо вона не відкриється це вже інше питання
-
Окей. Дуже дякую вам за відповідь і приділений час!
-
Доброго дня) Подала себе (основний аплікант) та чоловіка більше місяця тому на піар і вернулась в Україну Тепер ми з чоловіком в Канаді знову (це його перший в'їзд) чи потрібно оновити десь інформацію про те що він тепер теж в Канаді? бо в піарі ставила галочку раніше що він не може поки покинути Україну
-
Почекайте інших відповідей, але можу припустити, що це сторінка завантаження документів в кінці, після заповнення всіх даних, і скоріш за все до цього клацнули галочку, що для професії потрібна ліцензія і тому пише, що цей документ обов’язковий Але можу помилятись
-
Ваш работодавець повинен буди designated щоб робити для Вас Ендорсмент. На Ендорсмент подає до провінційного уряду саме той работодавець який вас спонсує на імміграцію по Атлантичній програмі, а не будь який. Якщо Ви міняете роботодавця треба заново робити новий Ендорсмент від іншого работодавця. І так, Ви можете вже в нього працювати, або ще бути в іншій країні. Якщо робітник в Канаді зазвичай роботодавець хоче спочатку подивитися як людина працює
-
Дякую) Тобто фактично якщо в них Дійсна віза то можуть вʼїхати?
-
Можливо це залежить від програми і офісу який розглядає
-
Вітаю 😊 Чи хтось знає чи бачив інформацію щодо такої ситуації: Знайомі приїхали в Канаду в листопаді 2022 виїхали в березні 2023. WP до листопада 2025 року Чи можуть буде WP дійсний при повторному вʼїзді чи можна десь перевірити цю інфу ?
-
Три місяці - це вже занадто, я ще такого не чула. Дякую за відповідь