PR CUAET
-
Можуть бути питання, чого ви не залишились в Канаді, а ще ви хочете до Америки)
-
Консультанты тоже могут “рассказывать”.. Цену себе набивать, особенно паралигалы . Или просто люди не до поняли и это были PR по другим программам получены
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, оформлюю сама податки, чи потрібно відправити поштою також документи з роботи та від орнедодавця? Чи лише загальний файл з сайту, де всі дані вніс?
-
Дитячий благодійний фонд продовжуємо підготовку до великодньої акції. ✅отримали допомогу від партнерів. Незабаром будуть фасувати в подарункові пакети для діток в лікарнях та дитячих будинках🚑🏠 ☝️у фонда є ще багато незакритих питань та фінансових потреб: на 🍈 фрукти/засоби гігієни/памперси/вологі серветки/бабки/пряники....
-
Існує декілька безкоштовних програм для подачі (але не питайте мене про них, бо я не заморочувалася, а подалася через бухгалтера, тож не заглиблювалася в інструкції). Також можна зателефонувати в CRA і повідомити їм про свої доходи. Цей спосіб я використовувала, коли вияснилося, що деякі дані CRA від мене чомусь не отримало. Чекала на лінії 45 хвилин, але вони потім все виправили за моїм проханням
-
У вас завжди є варіант звернутися у консульство за допомогою на повернення. Якщо ви цього не зробили, суд скоріш за все не прийме до уваги ваші аргументи.