PR CUAET
-
Доброго дня!Напишіть будь-ласка, чи подавав хтось переклад документів, зроблений сертифікованим перекладачем в Україні?Та успішно отримав PR по гуманітарній програмі з такими перекладами?
-
Добрий день. Ми з чоловіком щойно придбали житло у Калгарі. Якщо є питання, пишіть у приват, подільсь досвідом.
-
Люди, коли чекати результат з суботи вечора ?
-
Я теж думав що відпрацюю 1 рік на будівництві, компанія дасть мені референс-летер і джоб-офер на карпентера (тір 2), створю профіль ЕЕ і подамся на провінційну номінацію. А виходить що треба буде міняти компанію в якій джоб офер буде з ЛМІА, бо моя компанія не буде цим займатись скоріш за все
-
Підтвердження статусу ПР. Будь ласка до того як задавати питання пробуйте елементарно набрати його в гуглі. Остап є іміграційним консультантом що відповідає в свій особистий час, по своїй добрій волі. Його відповіді і погляди на нетривіальні, непрості питання і ситуації дуже важливі чату. Давайте поважати його час і елементарні питання задавати гуглу 🙏😌
-
Моєму чоловіку нічого не приходило
-
Приблизно середа може бути. Або четвер
-
Почитайте вимоги Альберта ЕЕ : чи вимагає вона Джоб Оффер LMIA чи вимагає просто роботу в Альберті (наприклад як це робить Онтаріо) Ось вам і буде відповідь ЕЕ не вимагає ЛМІА - воно лише для додаткових балів
-
Щось вже незрозуміло. Наче для Alberta EE немає вимоги по LMIA, люди хто отримали номінації і ПР, писали що не було в них Lmia.
-
не переживайте, вони будуть фіксити і після 18-го так як їм зручно. міняють закони на ходу
-
Тоді не лише ЛМІА, тому і кажу - перечитайте вимоги, там здебільшого дуже детально розписано що вимагається обовʼязково а що ні Чекаємо коли підтвердить @OstapBosak якщо володіє інформацією щодо вимог Альберта ЕЕ