PR CUAET
-
Всем привет, такой вопрос, вроде уже задавали в чате, но долго искать: получил новый паспорт, не мешало бы в него и визу переклеять, я так понимаю надо делать заявку там же где и до этого все делали, но там ща поменялось и после пункта на одного или больше человек делаю, я завис, тк там при выборе что хочу подать на "разрешение на работу" выбор дальше или ты владелец визы Н-1В или пока, если визитор или супер виза, любой пункт это чистая ложь в моём случае, короче говоря, есть ли какая-то инструкция у кого как это правильно делать, чтоб не испортить уже имеющуюся визу, как никак была на 10 лет дана, хотелось бы просто переклеить её же😏
-
Доброго дня )) Підскажіть будь ласка, хтось може проконсультувати по якій програмі краще подаватися на ПР? Ванкувер.
-
Підкажіть якщо я на маму подаю і додаю її чоловіка в анкету , але він проживає в Україні. Потрібно платити за обох збір ? І потрібно чоловіка теж довідка про несудимість?
-
Всім привіт, нещодавно прилетів в Едмонтон. У мене паспорт до березня 2025 року і мені ворк перміт видали також до березня 25. Прочитав чат і так нічого не зрозумів. Я можу податися на новий паспорт в Едмонтоні зловивши слот. Але я так розумію шо ніяк не встигну до 31 березня його продовжити. Як тоді бути ? Чи можливо буде отримати новий уже після 31 березня 24 року ?
-
Дуже вам дякую!
-
Цікаво чи можна на федеральному рівні заплатити кредиткою
-
Я платив кредитною, гроші повернулись
-
За проханням багатьох, у цю п'ятницю (Грудень, 15) будемо проводити ще один семінар з придбання нерухомості у Калгарі! 🔥🔥 Встигни зареєструватися! Пиши у приватні повідомлення! @roman_realtor_yyc 🗓 Дата: 15 Грудня (Friday) ⏰️ Час: 5:30 PM 📍Місце: 930 6 Avenue, SW Calgary 💲Вартість: FREE ⏳️Тривалість: 1.5 - 2 години Що на вас чекає? ⬇️ - Як купити нерухомість у Калгарі, які зараз тенденції та ціни? - Як обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. - План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Відповіді на Ваші питання. 🎙 Speaker : Роман Шелефонтюк 🇺🇦 ліцензований ріелтор у Калгарі. eXp Realty WESTMILLS Real Estate Group
-
Доброго вечора! Не знаю чи в правильну групу пишу, але є питання на рахунок reference letter від роботодавця. Чи обов'язково має бути вказано кількість годин відпрацьованих, чи просто достатньо інформації про кількість годин на тиждень та дата початку роботи з компанією? Дякую!
-
www.quebec.ca/entreprises-et-travailleurs-autonomes/administrer-gerer/embauche-gestion-personnel/recruter/embaucher-immigrant/aide-financiere-embauche-personnes-immigrantes-minorites-visibles
-
Думаю що так і є
-
В мене теж так само все, пише оновлено і все