PR CUAET
-
Походу я його і забрала сьогодні.
-
Підкажіть будь ласка що таке та як clime податковий кредит за disability.
-
Я в плантій версії Above Acrobat зшив все до купи і зменшив обьєм. А ще, якщо заявка зв'язана з секьюр акаунт, то можна через нього подати
-
А вот здесь я согласна. Если сильный кейс, как был у меня я шла и платила человеку который мне его сделал. А если кейс на абум, то конечно можно и самому в рулетку играть. Но даже имея 90% шанса на успех, я бы не села заполнять сама. Уж слишком много всего стояло на кону.
-
Для розгляду в електронному варіанті пишуть 8 тижнів може пройти ніж приймуть остаточне рішення і це тільки після того, як форма В від лікаря зʼявиться в CRA кабінеті. Можливо якщо подавали в друкованому вигляді документи тоді може бути довше. Якщо у Вас є CRA акаунт, подивіться в трекері, коли вони планують закінчити розгляд.
-
Ви її маєте замовити з Польщі. І краще щоб хтось з Польщі оплатив вам і вислав квитанцію. Я брала інформацію як це зробити на цій сторінці. В хайлайтах є інформація і в шапці профілю є документи. www.instagram.com/liveinhalifax?igsh=bTBkZG81ZTM4MGww Конверт не потрібно відправляти.
-
Пишіть їм на пошту та задавайте це питання. Вони швидко відповідають
-
Пів року зазвичай
-
Дякую за відповідь ) Так і робила, швидше вже немає куди)))) Ловила що під руку траплялося- мені все одно коли ... але не щастить
-
По візам я з Вами згодна, хоча Канада не обмежила кількість віз, тому багато хто робив "про запас", не маючи намір іммігрувати. Стосовно вп - що робити людям які прилетіли в 22-23 роках працювали рік на аос (приклад) а програму поставили на паузу? Що робити тим, хто подався по новій сімейній програмі і по ній немає умови продовження вп, а ця програма тупо стоїть, руху по аор немає з листопада місяця? Стосовно гуманітарної - якщо в людей є сильні кейси то звичайно їм потрібно подавати, якщо люди зі слабким кейсом роблять це на "авось проканає" то це вже інша історія і ситуація. Ну і ніхто не має права змусити когось подавати/не подавати. Всі ми дорослі люди і самі несемо відповідальність за свої рішення і дії. Що Ви пропонуєте робити? Сісти і чекати поки закінчаться перміти і потім всім дружно шукати новий дім (Ваші слова)? Люди шукають способи легалізуватися - подобаються вони комусь чи ні, принесуть результат чи ні.
-
Я відправив з одного емейл. Так і підписував: Головний аплікант: ..… Депендентс: ..... Питань не було. ПР є.
-
Буде цікаво через пару років побачити статистику за гуманітарними кейсами українців. 🍾