PR CUAET
-
Анкету заповнила в червні 2023 з датою інтерв'ю на серпень 2025, а потім десь 8 березня відкрились дати й перенесла на 14 березня цього року
-
Да, сразу
-
В четвер було інтерв'ю в Калгарі, в понеділок ввечері забрали паспорт в Реджайні.
-
Так, в анкеті приблизно можна зазначити маршрут, але ніяких бронювань не питають. Якщо є знайомі чи родичі в Штатах, можна про візит до них казати
-
з Едмонтоном так не можна. Треба до останнього чекати
-
А реальні кейси неофіційного везіння були?☺️☺️☺️
-
Ребята, подскажите, реально ли по детскому слоту оформить паспорт себе? Я на радостях словила два детских, вместо детского и взрослого😊🙈🙈
-
Скажітьбудь ласка хто недавно робив нову візу в паспорті? Скільки це реально займає часу?
-
Хто їде в Консульство Едмонтона 11.06 з Калгарі ?
-
це який настрій буде у консула. Бажаю Вам, щоб у консула всі зірки зійшлися і був гарний настрій
-
Якщо б все було так ізі , знайти компанію я буде згодна реєструватися в SINP та подавати на JAL дуже важко , бо зазвичай компанії не хочуть платити середню зарплату (що є вимогою JAL) і їм простіше звільнити через 6 місяців , чим платити середню і ще реєструватися там
-
Да, детский.
-
Кожного разу, коли від бота йшли сповіщення про слоти, мене викидало, на червень змогла спіймати, фух☺️