PR CUAET
-
Уже 4 раза сегодня с разными разговаривала и все подтвердили аппликации не видят
-
А що там?
-
При чем здесь Квебек и АОР. АПЛИКАЦИИ НЕТ ОТ СЛОВА ВООБЩЕ. При том что было подтверждение по эмайл что субмт ( получено ими)
-
Комусь приходить відповідь на імейл з консульства в Едмонтоні? Скільки їм пишу або телефоную, постійно тиша
-
В чому їх простота?
-
сейчас квоты урезают, закручивают совсем, очевидно что сложнее получить PR с каждой новой выборкой я не отказываюсь от Канады, очень нравится тут но тенденция такая, что заставляет рассматривать u2u как ещё одну опцию
-
Прочитав, і тепер остаточно не розумію що робити. Завжди мріяв іменно про США, але через відстуність напрямків легалізації там ( оскільик не бачу ніяких інших варіантів окрім U4U попасти туди ) поїхав в Канаду. Тут варіантів легалізації окрім фізичних робіт не бачу ( при тому є 7 років досвіду в розробці ) і холод добиває. Після вашого повідомлення ще раз переконався, що хочу спробувати США)
-
Тут же не только вам отвечают. Я отвечала на другой вопрос... Грустно и странно, что они не видят вашу заявку. Пробовали искать по номеру чека или по номеру оплаты биометрии? Мою оплату биометрии не нашли по имени, но нашли по номеру
-
В Канаде может и миллион программ, но варианты получить пр есть. И некоторые прям простые, типа атлантических
-
Попробуйте поискать по телефону по номеру платёжки.
-
Навіть якщо досвід не канадський?
-
А кем работаете? В2 достаточно в любой провинции
-
А номер не подскажете?
-
А є варіант, щоб працювати дальше на своїй роботі, а платити податки тут у Канаді? І таким чином рухатись до ПР? Англійська не ідеальна, але є (В2)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи підходить такий переклад і завірення перекладача з України? На першому листі копія оригіналу документа,на другому переклад і на зворотній стороні перекладу ось так завірив перекладач. Дякую
-
Квоты режут на новых, а не на тех кто уже на территории Канады
-
Або якщо є досвід і ви це можете довести то і року не потрібно.