PR CUAET
-
Відписуюсь. Подався на подовження WP 11.03.2024. 22 квітня прийшов запит про військовий облік на який я своїми словами відправив відповідь шо не служив, на обліку в військоматі не був. Коли почалась війна в Луганську мені було 19, нікуди не призивався, переїхав в Київ - там також. Сьогодні продлили WP рівно на 3 роки. Старий був до лютого 26-го
-
Відписуюсь. Подався на подовження WP 11.03.2024. 22 квітня прийшов запит про військовий облік на який я своїми словами відправив відповідь шо не служив, на обліку в військоматі не був. Коли почалась війна в Луганську мені було 19, нікуди не призивався, переїхав в Київ - там також. Сьогодні продлили WP рівно на 3 роки. Старий був до лютого 26-го
-
У мене так було, в Оттаві не приняли, сказали приходити по запису тільки на дитину, але я потім свій слот прогавив на день і більше не зміг піймати вже пів року от десь, може більше. Стою також в електронній черзі, жодного разу не було листа Але це не означає що у вас не приймуть - сподіваюсь все вийде.)
-
По суті на цей запит їм головне отримати відповідь. Якщо служили і стоїте на обліку і маєте документи то краще їх перевести, завірити і надати. Якщо нічого нема тоді катить і опис своїми словами. Судячі з переритих мною форумів Їм треба знати кого вони до себе впускають. (Чи ви не є дезертиром або людиною з ПТСР після бойових)
-
Едмонтон
-
І цих людей прийняли?
-
Восьмого мая у консульства рабочий день?