PR CUAET
-
Можливо і синові самому доведеться то робити, бо 19 років. Якщо на батьків, то не грає ролі на кого, хтось один може на себе
-
Шановні, після листа Correspondence Letter про поддтверждении біометрії скільки хто чекав ? 22 квітня correspondence Letter і тиша .
-
Так, але наскільки я знаю то просто вказувати, а податок з такого не знімається
-
Дякую вам за відповідь, зараз перечитую усі повідомлення . І маю питання: У мене в Україні була група по інвалідності за яку я отримувала і отримую виплати, я мала ці доходи ( пенсія по інвалідності) вказувати в податковій декларації?
-
Я не пойму, что Вы пытаетесь доказать, но пусть будет по Вашему. Просто не вводите людей в заблуждение тем, что можно без слота легко оформить паспорт, это не правда. А ведь некоторым людям нужно преодолеть не одну тысячу километров, возможно еще и с детьми, чтоб приехать в консульство.
-
Я два дні назад була на вебінарі імміграційної консультанти в Торонто - то стосовно паспортів вона казала не панікувати - безвихідних ситуацій немає. Якщо будуть відмовляти у видачі - то буде підставою для обґрунтування і подачі без паспорта на PR. Казала, що в практиці в Канаді по інших національностях є купа таких кейсів.
-
-
Не тільки до 26. Наша аплікація від 28.10 також eligibility passed. Знайомі 4.11. подача теж є лист eligibility passed.
-
Малось на увазі військовий стан, а не стан війни, алн різниця аиключно формальна
-
То виходить я подала не точну інформацію про свій дохід за 2023 рік? До канадійського доходу я мала доплюсувати в цю суму ще й свою пенсію по інвалідності з України?