PR CUAET
-
Кто может прояснить вопрос касательно tax property? Это постоянная оплата? У нас если грубо дом стоит $500000 то tax property $6000 а год)) это постоянные платежи?
-
Это была лотерея ..у меня соседу продлили на три года но забыли добавить надпись куаэт...он хотел обратно вернуть. Свой бывший Пермит..но уже нет ..поэтому это для тех кто любит острые ощущения. В этом не было смысла есди есть законы основания пермит в любое время можно продлить беж риска.насчёт гринки, мадам,4 е года подряд играли вместе. С супругой. ..
-
Якось дивно Нашій сім'ї (в Альберті) УЗД якось швидко завжди призначають І пройти його зазвичай можна в той же день (ну, або на наступний, якщо певна підготовка до УЗД вимагається). І після нього запис до спеціаліста протягом місяця (нетерміновий випадок).
-
Да, кажный год, можно помесячно. Но как то много 6000, какой город?
-
Процент, якщо 1.2% то так, на будинок 500 тис і буде 6000 натрік, 500 на міс. На 350 тис буде 4200 .
-
Halifax, это примерно)) я не пойму как эта сумма вообще считается? К примеру если я покупаю квартиру за $350 000 какая сумма property tax ? У нас в городе ставка $1.20
-
Является ли это проблемой, что на новом WP нет слова CUAET ?
-
Сподіваюсь 🤞Так, з Вікторії, Британська Колумбія.
-
Ще раз перечитала. Тобто ви подали вже дві декларації і у вас немає досі кабинету в cra? Ви два роки шлете їм паперові форми? «Якби можно емейлом вирішувати»-так ще краще можна в особистому кабінеті. Вибачте, це не в цілій Канаді повільно, а ви не користуєтесь можливостями.
-
Ну по перше можна онлай же все робити у вашому випадку, навіщо висилати паперові форми, звісно це довше. По-друге, якщо у вас є час висіти на телефоні це ок. Але просто це вибір, а не «подавати ці данні можно тільки телефоном». Доречі, в кабінеті є функція повідомлення про помилку чеку, а якщо встановити дірект депозит, то взагалі все швидко і без питань.
-
Не знаю, чи якось вплине користування фудбанком на гуманітарну, але точно знаю, що фудбанки функціонують не для того, щоб хитросплетені люди просто економили собі гроші. Вони існують саме для тих, хто не в змозі купити собі / сім'ї їжу Серед українців, на жаль, дуже багато хитросплетених, які купують дорогі авто, літають у відпочинок за кордон і не гребують фудбанком. Сором
-
Так, має право місто міняти
-
Повернення податків не залежить (точніше не напряму) залежить від того, чи ви малозабезпечені чи ні. Це повернення суми, яку ви переплатили з вашої зарплати (яку утримував з зп роботодавець). В кожного це може бути різна сумма, навіть якщо доходи однакові. Немає сенсу порівнювати і думати, що недоплатили, тим більше якщо подавав бухгалтер. Крім повернення податку ви також маєте право на «кліматичні» виплати-Carbon tax rebate, на повернення податку gst -GST credit та Canada child benefits (дитячі, якщо прожили тут більше 18 міс та маєте неповнолітніх дітей). Також, якщо ви тут рік, то можете отримувати workers benefit. На кліматичні, gst та дитячі вам потрібно подати окрему форму. Подайте самостійно RC66 або RC151 в залежності від ситуації аьо зверниться по допомогу до бухгалтера