PR CUAET
-
Отож. Програм сотня, а часу на заміну професії і пошук нової роботи не так вже і багато. Це я до того коли кажуть сотня програм, обирай будь-яку
-
Ще раз: я мама з двома дітьми. Хто мене годуватиме поки я мінятиму професію і змінюватиму провінції? Ви мені поради роздаєте як безтурботний чоловік
-
Може років за 20 і зміниться
-
Треба змінювати менталітет.
-
А в мене був тільки 1 варіант - Онтаріо. Бо в мене тут родичі. І я приїхала сама з двома дітьми. Через тиждень мала роботу.
-
Їх і є сотня. Якщо ви готові міняти професію і якщо вас готові брати без досвіду в цій професії і ще багато якщо
-
Тому я це лише серед своїх можу казати, звичайно.
-
Ознайомтесь з сайтом Canada.ca
-
Ну просто смішно. Я мала 2 консультації з імміграційними консультантами. На що мені щиро радили переїхати в іншу провінцію. А тут хоба…сотня
-
Був у мене варіант з Онтаріо. Але поїхали з сім'єю в Саскачеван. ПР вже є. Проскочили через провінційну програму. Гуманітарна була запасним варіантом
-
От і я не розумію, де беруть цю цифру "сотня програм"
-
Ви так нікому тут не кажіть. Всі однаково хороші тут.
-
Зараз скажуть Канада вам нічого не винна)
-
Мій до сих пір в депресії, вже 2 рік пішов((. Все звалилося на нас в один час. Ще за паспорт переживаю,щоб нормально йому укр зробили
-
Я в Онтаріо. Немає тут сотні. На початку я ще більш-менш підходила по ЕЕ. Поки скор не полетів кудись в космос
-
Які сотні? Я бачу тільки кілька програм в моїй провінції, які по суті мені одній з дитиною не дуже й підходять. Була одна єдина і ту прикрили. То які сотні?
-
Я знаю. Бо молодшому 10. Він приїхав у 8. Перший рік у класі його булили китайці бо дитина ні слова не розуміла і не могла пожалітися на кривдників. Я навіть мала розмову з вчителькою. Ледь до присіпла не дійшло. Дочка рік сиділа в депресії. Вона єдина українка на всю школу. Перші пір року вона не мала жодної подруги. Я взагалі не знаю як вони то все переварили. І можливо то все даремно
-
Сотні імміграційних програм. Можете ознайомитися тут в чаті. Зазвичай три роки цілком достатньо щоб отримати ПР.
-
Я вам скажу,що якраз дітям в такому віці важко і адаптовуватися. Дітям до підліткового віку з цим легше. Ми у такому ж становищі. Ще й загроза,що після повернення в Україну, заберуть на війну,оскільки буде 18 наступного року. Я 2 міс тому втратила чоловіка, я не можу втратити і сина😭. Якщо продовжимо документи, буде брати ще 13 рік,оскільки не набирає кредитів для диплома
-
Згоден. Але уряд Канади не думав на 10 років наперед коли відкривав куает. А тут ще уряд України почав активно закликати інші країни повертати українців назад. От всі чекають яка країна першою це зробить