PR CUAET
-
Ох і шлях в вас був, Китай продовжує створювати чудове життя для лаоваів навіть якщо ти його покинув 😂😐
-
Підкажіть, будь ласка, дитини віза вклеєна в паспорт батька , зараз у дитини є свій паспорт. Можна не оформлювати нову візу на дитину, а користуватися візою яка в паспорті батька? Зможе дитина виїзжати і повертатися до Канади по візі, яка вклеєна в паспорт батька? Можливо хтось стикався з такою ситуацією.
-
В Саскачеване за 250к с атачед двойным гаражом, джакузи, камином, громадным ухоженным бекярдом, бейсменом с оборудованным бильярдом, баром- 4 бед рум и 3 бас. Это возле небольшого городка и в цивилизации.
-
Я додавала всі документи. У мене 4 вищі освіти, я всі вказувала, тому потрібно підтверджувати свої слова. А чим ви підтвердите?
-
是的😁
-
SIN видається на людину, а не на ворк перміти. Це як ІНН
-
І кожне місто окрема довідка. То взагалі суїцид для гаманця 😁
-
Або по довіреності, або літак. Наразі інших не знаю В інтернеті шукала - 1 довідка стартує від 2к кад. І не факт що не фотожоп, бо вони то люблять
-
不好。很麻烦🥺там ще можна іноді якщо китаєць друг говіркий і зі звʼязками так би мовити По-іншому літак, сумно.
-
Звідки ви це взяли? Що не потрібно дипломи? Евалюація може і не потрібна,але ви маєте показати,що ви хороший спеціаліст,який потрібен Канаді і підтвердити це документами. Чим більше документів, тим краще