PR CUAET
-
Скільки часу зазвичай треба чекати між 1 і 2 порталами? А між 2 порталом і ecopr? Офіс Монреаль якшо шо
-
Добрий вечір, чи можна відкрити візу в Канаду не будучи в Канаді, але при тому маючи ворк перміт? Вʼїхали по фоіл лесс, візу не мали бо немає дійсних паспортів, але скоро отримуємо свіжі паспорта і треба буде терміново виїхати. Але ж для повернення потрібна віза. То ж питання, чи можна буде відкрити і пройти процесс получення візи не будучи в Канаді? Ворк перміт є дійсний.
-
я подавала і на те і на те. Зараз чекаю, що буде у воркперміту. Подавала спочатку на ВП на двох, через місяць на СП на сина. Сподівалась, що спочатку буде рішення по мені та сину по ВН - але так не вийшло. "Переделать" не вийде - такого не має. Тут тільки окрема подача, і наново і це вже зараз загальний процес.
-
Дякую. Але, не підходять ці варіанти. Нажаль. Тому і спитала
-
Є автобус, чи літак
-
Наявність ворк перміту не впливає на терміни розгляду туристичної візи. А от закінчення куает повпливало, що туристичні візи тепер видають на загальних умовах.
-
Тоді чекаємо. Можливо хто зможе
-
В Едмонтоні Bohdana , але я не знаю чи вона з гум програмами працює.
-
Це ще залежить від пейстабу, якщо ви отримуєте ЗП кожен тиждень то мінімум 30 годин важливі, якщо бівіклі то рахують 60 годин за два тижні, тобто умовно ви можете відпрацювати один тиждень 15 годин, другий 45 у підсумку у бівіклі пейстабі буде 60 годин і все гуд