PR CUAET
-
ми додавали (щоб вони довго не шукали😊). але IRCC має дані про ваш пройдений медогляд.
-
не повинно бути: We’ve put in place a temporary public policy for immigration medical exams (IMEs) until October 6, 2024. If you completed an IME within 5 years of submitting your new application, include the IME number (or the unique medical identifier number) from your previous exam in your current application. You may be exempt from completing another IME if you meet all of these conditions: • You applied, or are applying, for either permanent residence or temporary residence. • You already live in Canada. • You completed your previous IME in the last 5 years. • Your previous IME indicated a low risk or no risk to public health or public safety.
-
Да, транспорт и ряд других причин не есть гуд. Но в части перехода детей из французских школ проблем нет. И чисто французские школы и французские классы в английских школах. Ну и более доступные программы pr. Я как-бы и стала об этом писать, потому что вопрос детей для родителей один из самых важных.
-
Все добре
-
Зрозумів, дуже дякую. Якщо я правильно зрозумів то план дій наступний: 1) Реєструюсь в WES та вношу усі потрібні дані. 2) Оплачую суму яку вони вказують. 3) Потім реєструюся тут в Іміджевому центрі apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca та заповнюю для них форму Academic Records Request Form 4) Отримую від них теж форми, роздруковую, заповнюю та разом зі сканами своїх документів відправляю до цього ж Іміджевого центру. 5) Оплачую їх послуги і чекаю доки вони все зроблять і відправлять самостійно до WES. 6) Через деякий час отримую документи про підтвердження диплому за вказаною раніше адресою і зможу подивитись у своєму особистому кабінеті у WES дані про диплом. P.S. Підтверджений диплом дійсний 2 роки. Все правильно чи десь помилився?
-
11-12 тільки один
-
Вот,в этом вся проблема,это не Монреаль в котором транспорт развит очень хорошо)
-
@OstapBosak Остапе підкажіть будь ласка, після отправки аплікації на іrcc, натиснули download application, але загрузились нам всі документи, крім самої аплікації, яку ми заповнювали. Документи у нас і до цього були. Нам потрібна сама аплікація, щоб вона була у нас як на візу подавали- аплікація є. Чому так? Може не те робимо? Дякую
-
Я теж зараз думаю чи міняти провінцію чи махнути рукою і шукати роботу з закритим дозволом на роботу