PR CUAET
-
Треба
-
Перевірте по вашому ноку саме в вашій локації через JobBank
-
Ви можете податися в ЕЕ без канадського досвіду, якщо в вас є іноземний досвід в ноках 0-3. Ви намагаєтеся подати на ПР - якщо пройдете в вибірку вам надішлють ІтА Потім заповнюєте анкету, робите проплату і отримаєте AoR. Якщо ваш Ворк переміг вже близький до кінця - можете на основі AoR зробити подовження через BOWP Якщо всього того немає, ви в вибірку не пройшли, не отримали ІтА чи AoR - так, для нового вп треба або ЛМІА або французька мова на рівні СЛБ 5
-
1) Вважається аспірантура, отримана в Україні, офіційною роботою в Україні? 2) Якщо на попереднє питання відповідь так, то чи можна її писати як інтернаціональний досвід роботи при подачі на Express Entry? 3) Вважається аспірантура, отримана в Канаді, офіційною роботою в Канаді? 4) Якщо на попереднє питання відповідь так, то чи можна її писати як досвід роботи у Канаді при подачі на Express Entry?
-
Привіт, чи може хтось підказати якщо я при подачі на новий паспорт залишила конверт з моєю адресою та чек ордер чи вишлють мені паспорт додому, чи потрібно замовляти DHL.Дякую.
-
1. Якщо в вас є робочий конкракт після здобуття ступеня і оплата праці. 2. N/A 3. Ні, не вважається 4. Не можна
-
Дякую дуже
-
Ой дякую за відповідь. А підкажіть будь ласка. Можливо спершу продовжити visitor records для дітей на підставі мого продовженого Ворк пермиту та вказати нові паспорта, а потім вже замовити візи. Але як я зрозуміла віза потрібна якщо тільки летіти кудись. А для знаходження в Канаді тільки треба VR або WP. Вірно.
-
Доброго дня! Хто знає який строк дії довідки про несудимість? Дякую
-
Я подалась сейчас ребенку на визу . У нее визитор рекорд . Заполняла как от себя - хочу работать , нахожусь как работник . Но день рождение и данные фио ребенка , форму основную пдф тоже заполняла ее данными . Там где нужно прикрепить визитор рекорд , прикрепляла ворд письмо с объяснением что я мама и подаюсь на визу ребенку , так как новый паспорт . В этот же ворд письмо закинула ее старый паспорт+ фото визы и новый визитор рекорд Там где опциональные документы прикрепляла свой паспорт+ виза и ворк пермит. Только при ответах на вопросы анкеты про оплату - готовы ли вы платить уже указываете да . Можно сразу с кредитки и заплатить. Только заполнила все как пару дней - жду что ответят PS. По этой схеме уже получал человек ребенку Я подала вот так пару дней назад . Жду ответа
-
Обидва фул тайм - ні