PR CUAET
-
Я нигде не писала что все просто, наоборот что это не просто писала, и времени занимает на изучение всего....вы зачем-то свои мысли мне приписываете...я заплатила за вебинар, потратила деньги получила в подарок образцы писем, ими и делюсь....никого я бесплатно не юзала....
-
Так вони тільки в 14:00 відчиняться в середу. Які можуть бути затримки зі слотами? І в них табличка висить прийом у середу 16:30-17:30. А вам відповіли (і ми десь теж це вичитали) що 14:00-14:30. Тому мені і дивно) В них повний бардак
-
На фед програмах накшталт ЕЕ федеральний етап розгляду аплікації ПР = як федеральному етапу на PNP EE (через провінції), якщо ми говоримо за фази. Відповідь на ваші питання можна найти безпосередньо в тих гілках.
-
дякую, пошукаю, напишу ще в MIFI. Просто з Апостилю мені відписали наступне (я питала, чти можуть вони зробити завірені копії): "В пакет мають входити копії диплома та додатка, завірені підписом директор та печаткою Центру. Для цього Вам потрібно буде надіслати на адресу нашого Центру оригінали освітніх документів. Також в пакет будуть входити переклади (надішліть їх скан-копії мені на ел.пошту або копію паспорта в разі замовлення перекладів в нашому Центрі). При замовленні перекладу в нашому Центрі, він буде виконаний на англійську мову. Термін виготовлення перекладу становитиме 10 робочих днів. Термін формування пакета – 30 робочих днів. Вартість перекладу – 760 грн Вартість формування пакета – 1860 грн" Зверталася до них, бо робили пакет для WES. А тут я не зрозуміла, до чого тут їх директор, чи воно підходить взагалі.
-
так, дякую, це я в курсі, вже є 'свій' перекладач з ордеру)
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/fees.asp
-
Для ФОП треба референс листи від роботодавців / клієнтів + пейстаби, податки
-
Копії з банку що були грошові надходження, акти виконаних робіт. Лист більш менш стандартний для всіх
-
тільки заповнені сторінки (записи, відмітки, штампи, печатки)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка стосовно наступного питання: Хочемо з дружиною йти по EE Canadian Experience Class. У дружини є 5 років релевантного досвіду в Україні. Проте працювала вона в компанії як ФОП. Я так розумію в такому випадку лише листа від роботодавця не достатньо для підтвердження закордонного досвіду роботи ? І чи може хтось поділитися формою самого листа. Дякую заздалегідь
-
Всем привет. Я писала как-то раннее, что сыну продлили стади пермит всего на три месяца, и пришел запрос на медкомиссию. Сегодня по почте пришел новый стади, без пометки CUAET и там написано, что надо сдать медкомиссию в течении 30 дней. Пишу просто для ознакомления. Сдаст медкомиссию сын и после буду снова подавать заявку на новый стади пермит. 😵💫🥴