PR CUAET
-
Я слава Богу в Криму не жила,але ніхто не має вимагати довідки про несудимість російських від кримчан. Крим- це Україна. І на сайті ірсс чітко описано процедури отримання довідок про несудимість.
-
Я им звонил в прошлый понедельник , они сказали звоните на следующей недели, так как у меня срок ожидания превысит процессинг тайм, обещали направить какое-то письмо в офис где рассматривают, но после этого увеличили процессинг тайм
-
КНР - це зрозуміло. Але Крим -це Україна і признається Канадою як Українська частина. Я навіть зустрічала це на сайті офіційному Канади.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Нехай міграц консультант пришле хоть один скрін,де у нього офіцери IRSS запросили довідку російську про несудимість, якщо людина жила в Криму. Те,що міграц консультанти це кажуть робити людям- це я можу повірити,але це неправомірно.
-
Я чекаю з моменту коли процесинг тайм був 30 днів.
-
Є ризики прямої відмови, бо довідки про несудимість треба прикладати одразу Не скажу чи це залежить від офіцера чи процедура в принципі на дефолті, але знайомому прийшла відмова одразу, бо він не доклав довідку з КНР
-
Ви можете замовити нотатки офіцера по Вашому кейсу
-
Карти чекаю з 22 лютого. Ніяких апдейтів і рухів нема.
-
Я написала це не вам.
-
Офіційний сайт
-
Мені цікаво під які процесиing time ми попадаємо. Під той який у нас був з самого початку чи той який вони постійно збільшують.
-
Перейдіть в гілку довідки, якщо це для вас так принципово. Дякуємо.
-
Крим -це Україна. Довідки можуть брати тільки іноземці,які проживали в Криму в укр посольстві
-
Щодо довідки про несудимість з Криму - дивіться повідомлення вище. Якщо ви знайдете офіційне повідомлення з canada.ca про довідки з Криму ти т.о від 2014/2022 - поширте, будь ласка, в чаті. До того не раджу займатися розповсюдженням дезінформації & деконструктиву, особливо в гілках що не відповідає тематиці проблеми, в принципі. Дякую