PR CUAET
-
Добрий вечір, в нас така ситуація нам прийшов запит на додатковий документ ECA, але він прийшов датований після подачі аплікації . Ми свідомо відправили документи без еволюції диплому тому що він не був готовий на той момент. Сьогодні прийшов запит на цей диплом, але там написано що він не буду зарахований після того як ви вже заповнили та підписали аплікацію, в когось було таке, дякую за відповідь. На що можна очікувати?
-
В мене такі ж помилки були, поїхали в шопперс драг маркет, их фотки сразу прошли. У меня ще разрешение не то було
-
Доброго вечора.Підкажіть будь ласка,а коли можна відновити виїзд за кордон після пластику чи після ecopr?
-
Поки що отримав тільк. Повідомлення на імейл
-
Не зважайте на це, сабмідте так як є. Таке буває часто!
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!
-
Доброго вечора. Я подаюсь в Онтаріо на програму PR по family reunification. Підкажіть будь ласка перекладати документи з укр і чешськоі на англ потрібно тільки ліцензованими перекладачами з Онтаріо/Канади чи можна просто взяти сертифікованого перекладача з України/Чехіі? На що звернути увагу? Дякую 🙏
-
В мене чоловік трак драйвер.Їздить до США.Тому хотіли знати напевно.Дякую.
-
Отримавши пластик ви можете вільно покидати Канаду і повертатися знов. З eCoPR не маючи PR card ви не зможете повернутися до Канади комерційними видами транспорту (літак, потяг…). Але якщо дуже потрібно виїхати до того як отримаєте пластик, можете вільно їхати, просто зробити собі проїзний документ постійного резидента, щоб мати змогу повернутися до Канади.
-
Ок.Дякую.🤗
-
Раджу отримати відповідь від консультанта, якщо хочете знати напевне! Тому що ми, наприклад, їздили на авто в США і назад, без пластику. Чи це окей для тракдрайвера, не підкажу.