PR CUAET
-
Так ,AOS
-
Так і є! Кожна людина має давати інформацію тільки про себе особисто. 🤷♀️ Корявою англійською, але особисто!
-
Теоретично можна. І люди навіть так літали. Але ж ви маєте пам'ятати, що жодна віза не дає гарантії на в'їзд. Відсутність власного паспорта теж не кожному офіцеру може сподобатися. Та що завгодно. Наприклад, якщо вашу дитину відмовляться пускати назад на літак з Мексики в Канаду?
-
Ми самі колись проігнорували ці дзвінки з причин незручності очікування, думали якось прокатить… Але по факту отримали відмову по дитячим, враховуючи, що надсилали всі необхідні форми з інформацією про world income за три роки. Прийшлось телефонувати, чекали на зʼєднання 1 годину 40 хвилин. Після дзвінка відразу все змогли нарахувати. Але знаю, що писали тут і ті які не телефонували і в них все ок!
-
Так на пошту
-
Всім привіт! Прийшов час і нам поділитися своїм результатом🙌 AOS NOC 95109, розгляд заявки 3,5 місяці. З дозапиту були пейстаби за останні 2 місяці і імейл менеджера(на наступний день їй написали). Документи, які надсилали «вдогонку» в квітні - прийняли)
-
Дякую вам за відповідь, але ми відправили переклад диплому, разом з усіма витребуваними документами, ми не додали лише івалюцію диплому, тому що на той момент ми вже чекали її майже 3 місяці. І вирішили відправляти без того документу. І дарма, тому що через 8 днів той клятий переклад прийшов. Але було вже пізно, нажаль. І от зараз ми отримали такий імейл.
-
Завтра можна буде записатися на прийом в Генеральне консульство України в Торонто У вівторок, 14 травня, о 18 годині за місцевим часом можна буде записатися на прийом в Генконсульство для оформлення закордонних паспортів та вчинення нотаріальних дій. Буде відкрито слоти на другу половину червня. Дипвідомство нагадує, що тимчасово призупинено вчинення консульських дій для чоловіків 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном (за винятком заяв про оформлення посвідчень особи на повернення в Україну). #новини
-
Ні, якби ж було
-
Перенесла ваше повідомлення в гілку Хронологія
-
Всім привіт! Прийшов час і нам поділитися своїм результатом🙌 AOS NOC 95109, розгляд заявки 3,5 місяці. З дозапиту були пейстаби за останні 2 місяці і імейл менеджера(на наступний день їй написали). Документи, які надсилали «вдогонку» в квітні(не аоикріпили WES та джоб офер спочатку) - прийняли)
-
Мені все рівно. Закон один. Буду сваритися😭. У мене виходу немає.
-
Шановні друзі. Не завжди є фінансова можливість йти на навчання на 4 роки да і ситуаціі в житті бувають різні. Як альтернатива- поділюся з вами власним досвідом онлайн навчання в IAP Career College . - займаєтеся в зручний для вас час. -можете використовувати перекладач, за необхідності - матимите High Quality Professional Certificates ( відразу пишу відповідь на часті запитання - Is IAP College recognized in Canada? Yes. The accreditation is with the Better Business Bureau.) - ціна від 97 $ -дуже багато курсів в різних напрямах для людей , які планують підвищити свій рівень та професійні навички – також для тих хто хоче відкрити мати свій власний бізнес 100+ Certificate Courses www.iapcollege.com/586-117.html With the International Association of Professions Career College, you can quickly earn a certificate in your dream career for an affordable price. Наступного разу, коли хтось запитає: «Чому я маю найняти вас для кар’єри вашої мрії?» Уявіть, що ви можете сказати: «Я професійний фахівець із сертифікатом коледжу кар’єри Міжнародної асоціації професій». З IAP Career College ви можете отримати сертифікат про кар’єру вашої мрії за доступною ціною. Ви можете розпланувати своє навчання на все життя та отримати сертифікат лише за 4 тижні на неповний робочий день, не виходячи з дому. Розпочніть, натиснувши на курси нижче : www.iapcollege.com/586-117.html З повагою Софія Садовська ! Marketing Group: All Certificate Courses www.iapcollege.com/586-117.html