PR CUAET
-
Я вам зверху написала - бали зараховують лише за ступінь який має ЕСА. В вашому випадку це магістр.
-
На счёт отработки узнавайте у работодателя. Достаточно предупредить за неделю, как правило. Если вы вообще покидаете Канаду, то нужно закрыть банковские счета, аннулировать сим-карту, отключить все услуги типа интернета, гидроквебек. Ну и с арендодателем решить вопрос о расторжении договора.
-
Ні. ЕСА вимагається лише для найвищого ступеня. Для вас це Магістр. Якщо ви хочете щоб був за бак бали - магістр нівелюється. Можна лише за 1 диплом, а не декілька.
-
Дякую!
-
Щиро дякую!!!☺️
-
Дуже вам дякую за корисну інформацію)
-
Вітаю! Допоможіть розібратися, хочу зробити візу для мами, вона знаходиться в Україні. Які документи потрібно підготовити, щоб отримати візу?
-
Скачал себе приложение canoo. Можно посещать бесплатно и иногда со скидкой музеи, выставки, и вроде национальные и провинциальные парки. В течении одного года бесплатные фишки. Можно подписаться а течении 5 лет с момента получения пр. Кто что знает ещё по этой теме?
-
Це не є вирішальними чинниками, потрібно багато інших підстав. Тут є відповідна гілка, та й я вивчаю це питання, бо сама з окупованої території.
-
Якщо втратив і будуть докази - я чув за такі кейси
-
Якщо ти прописан на окупованій або втратив житло можно по гуманітарній програмі отримати ПР
-
Підкажіть будьласка чи достатньо для teer 2 CLB 5 щоб йти по програмі для франкофонів, дякую?
-
Вітаю. Допоможіть розібратися з питанням по job offer по bc pnp. Працюю вже більше року по контракту, який немає терміну дії, в ньому вказані умови праці. Чи можна вважати це “Signed job offer letter” І завантажувати цей контракт? Або потрібно писати новий лист “job offer” з текстом наче вони лише зараз мені пропонують роботу ? Хто стикався з таким поділіться, будь ласка, досвідом.
-
Не обовʼязково робити новий офер, тим паче якщо ви клеймите роботу / стаж по цьому оферу