PR CUAET
-
тоді допускаємо що long weekend. спробуйте в інший день
-
Добрий день) підкажіть будьласка чи правда те що профіль Експрес Ентрі можна створювати до того часу поки не будеш eligible , дякую?
-
Банк BMO, але ми не перший раз платимо в інтернеті велику суму, ми квитки на відпочинок в інтернеті оплачували 2000$, білети в Україну я купляла 1800$, телефон купляла теж майже 2000$, все завжди було онлайн і ок. Я думаю чи можуть бути проблеми на сайті? І чи можливо є інший спосіб оплатити? Навіть 1380$ не йде(
-
Повністю згідна. Пишіть про донати в гілку отримання канадського грамадянства - люди значить тут уже давно і більш-менш налагодили життя, а не спамити в кожну гілку, де люди хіба на провінційні подаються чи айлс здають
-
Спасибо за совет Но в выпадающем списке есть СССР И свидетельство о рождении будет переведено, а там страна УССР. Попросить переводчика адаптировать?
-
Тобто, якщо у нас вже є два профілі ineligible, то потрібно знову пробувати до того часу поки не буде eligible, вірно?
-
Так
-
youtu.be/xHxDF7-pfpc
-
аплікація не пропаде, але перед відправкою ще раз ретельно все перевірте
-
А для мами треба окремий профіль зробити і з нього подаватись ніби то вона сама подає? Бо я читала, що можна офіційно за неї подавати додавши одну форму про представника. Тобто якщо я буду представником, то можу зі свого кабінету подавати і свій імейл/телефон вказувати як контактні? А на якому порталі створювати анкету: secured ircc чи там де ми на куает подавались?
-
В вас немає профілів, якщо статус ineligible = ваш аккаунт не збережено Ви тільки намагаєтесь його створити фактично Аккаунт буде створено = збережено коли вас буде визнано eligible системою
-
як плануєте провести 20 мая? питання до тих хто проживає у ontario, oakville hamilton burlington milton ?
-
А що це означає?
-
Шановні, доброго вечера та міцного здоров'я усім присутнім та небайдужим! Підкажіть, як заповнювати пункт де мовай йде про dependent членів родини основного апліканта. А саме в графі "is dependent accompanying you?" не можу зрозуміти, що саме мається на увазі, чи то мова йде про фактичну присутність членів родини в даний момент зі мною в Канаді, чи про те, чи будуть вони мене супроводжувати в подальшому і такой отримувати PR. Підкажіть, help!
-
Дуже дякую! Я вже в котре переглядаю ту анкету, нарешті дійшли руки доробита. Гарного вечеро!