PR CUAET
-
Добрий день! Я зараз також заповнюю аплікацію за цією інструкцією. У мене до вас питання, які строки ви вказували для вп? Бо вони пишуть - які ви хочете -, а у мене наприклад мій дійсний вп до 2025 року. Я думала чи можна вказати що мені треба вп від закінчення того, який маю, тобто 2025, до 2028? Чи так не можна? :)
-
Ну якщо вже бути дуже обʼєктивним, за рік вони він чекає можна нормально так англ підтягнути
-
З самого початку неправильно, не Family. Треба вибрати Other
-
Краще до квітня, бо потім без роботи і мед покриття як їм жити тут.
-
В нас на роботі українець ,молодий(27 років) ,дитина народилась теж тут.Англійська не погана(7),працює провідний інженер,але поки не може набрати прохідні бал на експрес ентрі. Вони чекаю коли буде 2 роки стажу роботи в будуть поновлювати анкету в профілі експрес ентрі. І їм адвокат сказав ,що коли і так не пройдете ,тоді будемо подавати на гуманітарну,бо ви спробували всі варіанти і дитину ,як громадянина не можуть відправити туди ,де війна. Так що,моя порада -консультація з адвокатом і визначення плану дій. Бо гуманітарна теж грошей вартує і не для всіх українців «чарівна пігулка».
-
А ще питання Якщо wage для Foreign Worker Job Offer хоч на пару доларів менше Є сенс подаватися? Напрягати емплойера з цією формою і тд