PR CUAET
-
Або нотаріусом на території країни якої диплом. Якраз на офіційному сайті 2 варіанти - емітер і нотірус в країні видачі. Консульство, то вже воркераунд
-
Страх відмови, по тій же самій причині і в Канаді цього зараз не роблю
-
А чого одразу не просили біженство в Ірландії?
-
Вітаю! Хто як зрозумів оце ^ Тобто раз прийшли, людину не знайшли, штамп поставили, що відсутня за адресою - повістка вручена. Так? В чому тоді принципова відмінність від електронної повістки? Шо так, що так її вручають за відсутності людини. Та за цим слідує каскад різного роду відповідальностей, що погіршуються. Я все вірно зрозумів?
-
Потому что пока что нет информации о том как он будет работать. Также пока что не ясна польза от него. Нельзя сформировать код. Основная причина для его использования это получения доступа к консульским сервисам и подаче на паспорт, вот когда будет ясно, что это работает тогда будет смысл пользоваться им
-
Цілком можливо. Через консульство рф
-
Я думаю що якщо через додаток то людина погодилася з умовами (що в додатку) та якщо не виконає, то це вже розцінить як навмисно. А якщо поштою то притягнути людину до відповідальності буде складніше
-
От якщо взяти то поле, де написано Studies, training and internships і проскролити вліво, то там буде це:
-
Залежить, можливо, від центру. У нас не було чернеток ні на аудіюванні, ні на письмі.
-
Будьласка) я його сама кожного разу шукаю, не дуже очевидно)
-
На комп'ютері.
-
Раз я вже тут, питання, чи є хтось, хто чекає на фоансізасьон більше 10 місяців? Мені для статистики)