PR CUAET
-
60 дней касается времени для заполнения и подачи. То есть у вас есть ровно 60 дней от начала заполнения анкеты, чтобы ее подать. Как только вы это сделали, набирайтесь терпения. У всех все по разному. Но 5 месяцев это уже часто норма. Тут как повезет :)
-
Шановні, я розумію що внутрішній паспорт не обовʼязковий. Я особисто не вказувала його ні в заявці на візу, ні в заявці на пр. Але заявка має логічно відповідати заявці на візу - дати, місця, назви і документи мають бути однакові. Якщо в заявці на візу вказаний внутрішній паспорт, логічно виглядає і тут його додавати. Ще раз - я розумію це не обов’язково і не кажу всім його додавати.
-
всі поля заповнив нормально, а от e-sign заблокований
-
Не виходить, якийсь захист. Інші PDF можу підписувати а от ця форма захищена.
-
Ще таке питання, після сабміту аплікації на сторінці заявки під депендентс є тільки дружина, я десь пропустив де можна додати дитину чи це потім можна буде зробити?
-
Добрий день, скільки приблизно часу проходить, від заявки в експрес ентрі до запрошення на подачу в Онтаріо? Дякую
-
Дитину будете додавати після отримання ІтА, не під час створення аккаунту ЕЕ
-
Як в закордонному паспорт
-
Поки що так. Можна. Але про такі обмеження вже варто думати, як про можливі у найближчому майбутньому.