PR CUAET
-
Уже декілька учасників чату отримали позитивний результат з: [email protected] @Lev_Abramovich7 atimmigrationlaw.com
-
На закритий подає роботодавець. Він робить ліміа
-
Тобто вони пропонують летіти з дітьми в Україну?
-
Доброго вечора, якщо є люди які відправляли заявку на отримання нового wp після 31 березня, ви отримали чи ні? Я який лист писали для офіцера. Дякую
-
Напишіть,будь ласка ,результат
-
Мами дітей 14-17 років, давайте якусь петицію писати міністру закордонних справ . Не знаю куди ще можна писати. Як діти мають отримувати ID? Летіти в Україну ,де війна? Їхати і жити в Європі більше місяця? За що?
-
Написала такого листа Кулебі і відправила на адресу мін закордонних справ. Куди ще можна відправити?
-
Доброго дня, шановний Дмитро Іванович! Пишу від імені всіх батьків- українців ,які на даний момент проживають в Канаді. В Едмонтоні та інших містах Канади не приймають документи для виготовлення закордонного паспорта дітям, яким виповнилося 14-17 років мотивуючи відсутністю ID карток. Батьки надають закордонний паспорт, свідоцтво про народження, ідентифікаційний номер, але все рівно отримують відмову. Тобто консульство в Канаді хоче,щоб діти під час війни поверталися в Україну ,де йде війна і виготовляли там ID? Це такий захист українських дітей і людей в іноземних державах? Ми вже не говоримо про те, що діти навчаються в школах Канади і не можуть на такий довгий період виїжджати в Україну. У 80% дітей visitor records, який скасовуються після виїзду з Канади і при в'їзді потрібно подавати на новий,а його виготовлення на даний момент займає до 6 місяців. Без visitor records дитина не зможе навчатися в школі,що є критично важливим для дітей 14-17 років,адже вони набирають кредіти( бали) без яких неможливо отримати диплом. Ви, як батько 2 дітей,маєте розуміти переживання дітей і батьків. Прошу допомогти вирішити дане питання. Дякуємо! З повагою, батьки дітей,які живуть і навчаються в Канаді.
-
Внимание! Мошенник! Выдают себя за другого человека. Будьте аккуратны Не делайте никаких переводов
-
А "довiдку про реэстрацiю громпдянином Украiни" - где это можно взять, если нет в наличии с собой?
-
Я написала це повідомлення на сторінці Кулеби під першим дописом. Будь ласка ,допоможіть і поставте лайки www.instagram.com/dmytro_kuleba?igsh=MzAyOW82dHR1ajBh
-
Підкажіть будь ласка як довго чекати на оригінал подовженого ворк перміту після отримання емейлу про його підтвердження? І якщо виїхав в Україну поки чекав, чи можна заїхати по старому WP маючи лист про новий? Чи треба надсилати з Канади в Україну новий перміт для повернення?
-
Я петицію писала, не прийняли