PR CUAET
-
Мадам ещё год до окончания ..какие намеки вам нужны? Год...вы конструктор в голове сложите.я привел пример для чего сюда искали украинцев? Чтобы они работали.июони что делают работают и будут дальше продолжать работать арендовать жилье и т.д.тактзачеи нужно их выдворять?
-
Загальний тренд Канади: ввозити значно меньше нових людей, надавати PR більшій кількості кваліфікованих працюючих людей.
-
Всем привет!
-
Та тут просто нема фактів поки, лише думка. Хоча ваша думка мені подобається більше, але ж жодного натяку не було поки що.
-
Треба масовий лоббінг в команді з UCC
-
У айтишников и работников аутосорса на запад
-
Скажіть будь ласка, хто робив фото дитини для подачі на паспорт, у вас теж його не дуже якби чітко зробили? Мало того що вони в шоці з розміру були ну то ладно якось там зробила спеціально для мене та вирізали такий розмір, але якість дивлюсь якось не дуже, вони сказали що типу це тому що вони так збільшили а якби було маленьке то було б чітке.. це нормально чи треба шукати де прям ідеально чітко зроблять ?
-
Не виключний й корейський сценарій. Тоді й інвестицій, відбудови, рівня життя не буде any time soon.
-
Всі бігом в помиральну яму 😱
-
Война никогда не закончится