PR CUAET
-
На порталі ircc
-
JFYI для користувачів айфонів та тих то має пошту в домені @icloud.com, якщо ви зайдете через браузер, є дуже крута фіча під назвою поштовий аліас. заходите в аккаунт через браузер - пошта - налаштування - знайдете там можливість створити аліас. створюєте, додаєте цей аліас в ухилянт+, банки, та ішне, де треба підтверждення на пошту отримати отримуєте. повертаєтеся в icloud та дізейблите свій аліас. при намаганні відправити вам листа на той аліас відправнику прийде відбійник що такої адреси немає 😅 коли треба включаєте/виключаєте. пошта в черзі не лишається. довести що зробив помилку не можливо бо відправка з того аліаса буде працювати, а отримання на нього ні
-
Паспорту ещё 5 децичвовпть справку об отсутствии судимости я взял перед подписанием закона в начале апреля. Чем они мне угрожают ? СБУ за мной приедет обстреливать будет или с обыском придет? Куда в квартиру где жена иностранка живёт? А консуд с ее страны будет при обыске присутствовать?денег нет жена карточку забрала сказала чтобы моя зарплата на ее карточку перевел .почту она проверяет электронку тоже.
-
Так. Сьогодні отримали останню Сина. eCoPR був 28 Березня. 5 квітня 2024 запит на переробку фото. Сьогодні отримали картку
-
ну до речі так, сенсу в цьому не так і багато, хоч перший раз побачив дійсно валідний варіант застосування цієї фічі. Ця вся реєстрація і тд це просто формальність, якщо в них будуть системи які будуть просто пробігатись по списку емейлів і надсилати туди листи, то ця ж функція буде позначати, що лист надіслано і все) А чи бачив той лист чи ні - твої проблеми)
-
А я подавалася 6 листопада і не отримала. Тому і не попорядку. Але я з квебека, може тому (але федерали кажуть що не впливає)
-
коли є доказ бумажкою то одне, а в цифровому світі доказати все ж тяжче. провести вибори - можливості технічної немає.обновити дані усій країні - технічна можливість є. так і живемо
-
Ми маємо право вибору міста для проходження інтервʼю в середині Канади. Коли відкриєте ваше бронювання і схочете перебронюватися там буде опція вибору міста (Торонто, Оттава, Галіфакс здається…), натискаєте на місто що Вас цікавить і шукаєте вільні дати (якщо вони будуть). Принаймні так було можна робити ще рік назад точно. А от якщо захочете здати інтервʼю в іншій країні, тоді треба створювати нову заявку на візу і разом з тим оплачувати нові 185 дол.
-
3 рази по дефолту? 😄