PR CUAET
-
Я моніторю ,мониторю кто что предлагает,вот частенько вижу компанию ,,margo,,вам не попадала инфа?
-
Все як вдома ❤️
-
as your exact immigration case might be more difficult you might benefit more from an immigration consultant, so try and contact Ostap Bosak or take a google search for "Immigration Services Manitoba" (does not have to be exactly in your city, as you can do an online text/video chat)
-
Есть в инстаграме
-
Предлагают много услуг,в том числе и те,которые нам нужны
-
Якщо прям хочете підписати - то дійсно роздрукуйте, підпишіть і відскануйте або вбийте номер форми в гугл і там ця форма є з можливістю підпису( я точно бачив). І взагалі там точно було написано ж, що не потрібно підписувати, але ж місце є то треба втулить)))
-
Не працює кнопка реєстрації 😥
-
Да, тут мабуть і немає таких, що отримали eligibility passed. А ви коли подавались?
-
Підкажіть,чим саме доказати якщо я була ФОП і так 16/7 точно було)
-
Уточніть краще в мігр консультанта @OstapBosak 🆘 Бо це ще залежить на якій стадії розгляду заявки ви зараз є. І наприклад чи встигнете ви подати нову медицину/біометрію/додатк документи якщо запит прийде коли ви будете не в Канаді. Обов’язково з собою беріть паперовий вп, медікал.