PR CUAET
-
Читал и переслушал сегодня в сетях про эти лажи… А про само приложение написано, что пока оно не имеет ЮРИДИЧЕСКОЙ силы. Но, мол над этим ещё работают…
-
И как вещают некие юристы с Украины что это приложение пока что «не пришей кобыле хвост», аргументирую тем что чуть что очень будет трудно доказать человеку что он реально это сделал ибо человек обновляет и по факту даже на электронку не получает ни какого подтверждения совершенных действий. А приложение сегодня выдало краткое сообщение одно, а завтра чет натупят другое, и вот докажи
-
Підкажіть, як ви підгружали цю форму до MyCIC account?
-
Досить tricky. Материковий Китай просто так свою базу кому-небудь не відкриває. Для перевірки IRCC спец може відправити в IRCC материкового КНР і вони вже там будуть перевіряти з exit&entry Простим смертним з Канади через цей алгоритм то не зробити Проте, якщо ви володієте китайською - відскануйте QR Код на оригінальній довідці. Вас направить в застосунок поліційського відділку який зробив довідку => понавігуйтнті побачите довідку & всі дані зареєстровані в системі Якщо не пробачите => в системі немає => не було виготовлено поліцією => фейк. Якщо QR коду немає : в онлайн системі шукайте по індив номеру довідки (лівий нижній куток) Якщо не пробачите => в системі немає => не було виготовлено поліцією => фейк.
-
Скажіть, будь ласка, якщо після подачі за цією програмою, народилася дитина вже тут у Канаді, які дії далі? Отримати сертифікат про народження і потім додати цей сертифікат до заявки, як це зробити? Як додати інформацію і що саме треба додати? Дуже дякую!
-
У вас був айді?
-
Тому і кажу найоптимальніше - через довіреність & знайомих, а не агентів
-
В кожного міста вона своя. Здебільшого через вічат /аліпей. Кожен місто і навіть смт має сивою «сторінку».
-
Отримання довідки з КНР наразі нелегке завдання, особливо якщо ви не в КНР. Тому дуже багато «агентів» фотошоплять, на жаль. І IRCC то дуже легко може зловити Тому будьте обережні і робіть через довіреність і реальних знайомих
-
Можете як варіант звʼязатися з конторою яка цю довідку завірелп і переклала. Вони мали би по базі правдивість її перевіряти
-
Я також не подавала до 31. Не знімала обмежень. Були обставини, не могла. Думаю все одно податися на новий вп, дай бог під приводом зняття обмелень. А як не зможу по обмеженням, то все одно подамся. У мого чоловіка вп на три роки, а у мене не було паспорта, то на 1.5.