PR CUAET
-
Дивно. Бо якщо ви засабмітили аплікацію + сплатили все до 30.4.2024, постфактум вже не не мали підіймати цінник. Я так думаю Дочекаємось Остапа що він скаже
-
Так, коли прийшов запит на оплату (лист на пошту) пару місяців тому і просили надіслати через веб форму.
-
Ви її вказували бо це ваше «перша бажана була», але для ОВП вона не з обовʼязкова для роботи/проживання
-
ок, саме цей скріншот точно фейк, в колонці "адреса" декілька ідентичних строчок повторюються кілька разів, через блюр це можна побачити.
-
Ні, бо він OPEN
-
Ні, в закритий кейс ви вже людину не внесете І на нього візу не відкриєте КУАЕТ бо подачі давно закриті
-
Щойно дзвонила в IRCC, бо я одна з тих людей, які подалися в грудні, і не отримали навіть сповіщення на пошту, про те, що аплікація сабмітед (хоч на сайті статус сабмітед є). Все ок, вони аплікацію бачать, дали тимчасовий АОР
-
Наприклад, коли кацапи зайшли до Ірпеня , то в них вже були розстрільні списки. Всі ще думали боже звідки? Ну ось з таких баз. Тут в Канаді може різниці і нема, а ось для мешканців України навіть дуже є різниця. Ну і про фільтрацію теж вище вже казали, та сама історія. Така собі похибка цифровізаціі ціною в тисячі життів мирних мешканців