PR CUAET
-
Слоти зʼявляються о 5 вечора за Едмонтоном. Треба клікати кожне місто окремо та календар. В моєму випадку доступні лише на 2026 рік. Буду чекати, можливо теж отримаю лист про перенос дати. Заявку подала 2 місяці тому. Думаю, що поки вони її не розглядали. Як зроблять перевірку, то процес може буде рухатися
-
Скоріш Онтаріо
-
може в цих словах і є сенс, згадаємо історію коли радянська раша в 20 роках минулого століття всіх іміігрантів першої хвилі залишила без паспартів саме ООН і видав їм паспорти з якими багато продовжили все життя в імміграції .Доведеться вивчати питання і організовуватися
-
Дякую, також маю такі листи зі школи, зроблю як і ви
-
1.Це не чутки 2.ви видаляєте інформацію, яка буде корисна іншим людям, де ще можна отримати хелс карту. Якщо працівники сервіс Онтаріо не можуть спиратись на оф документи, то як ви можете? Короче,не маю ні часу ні бажання спорити з вами. Коли стикнетесь, то відчуєте.
-
Его самого нужно под суд! Человеческий
-
Мабуть знає, що якшо назад не відправить когось, наступного разу як додому поїде, наступне відрядження буде в консульство під Часів Яр. У консульстві наче броні нема, тільки у службовців а і б категорії. Я честно не знаю віце консул у якій категорії, але думаю не а і б, раз він такий поганий 😅
-
Я думаю, что нужно идти к нему с юристом под ручку и записывать все на видео
-
1. Скрін з повідомленням від подруги, якому немає жодного підтвердження, але є спростування тих хто успішно продовжив картку - це чутки. 2. У повідомленні яке я видалила не було інформації «де ще продовжити картку». Лише чутки про міністрів, правда я так і не зрозуміла все ж мався на увазі міністр імміграції чи міністр охорони здоров’я. Бо це зовсім різні люди. 3. Я не стикнусь з проблемами, а ось вам бажаю удачі. Нажаль реальність така що через бюрократію різні працівники можуть мати різне бачення/бути некомпетентними. Але це не привід розводити conspiracy.