PR CUAET
-
Йобушки-воробушки.....(с) Це якось не дуже оптимістично, але треба додати +6 місяців для Квебеку )))
-
Така ситуація у багатьох тут. Поки просто чекати і якщо не буде прогресу - за півроку вже питати IRCC як нам всім бути По логіці повинні видати перміти на підставі що подались по цій програмі
-
Головне отримати AOR )))
-
Прибити цвяхами у вбиральні ))))) Я вважаю що можна буде подовжити WP. Поки що нема для цієї програми, але ближче до Нового Року буде зрозуміло
-
о ні, я жінка інвалід і мене він зачепив, я ще до кабінету не зайшла, він мен зустрів на порозі кабінету вже з хамським відношенням, бо бачите, моєму паспорту ще рік є, йди додому, прийдеш на продовження. Це до речі весь коридор чув як він мені розказує оце все. Це що таке взагалі? а потім ще відправляв робити не потрібні скани, які я до речі заздалегідь принесла з собою. Тому не має якоїсь логіки к кому він добріший, а на кого кидається
-
В мене таке враження що її штучно затримують. Консульство ігнорує імейли. Це просто аут якийсь. Тільки вимагати щось можуть а допомоги нема.
-
-
Привіт, хто з Калгарі! Де можна по бенефісах перевірити зір та підібрати потрібну оптику?))
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи була у когось ситуація що надійшов лист на біометрію тільки головному аппліканту, а дружині яка є депендентом не надходив. Пройшло вже 2 місяці від BIL для головного аппліканта, все було сплачено при подачі за сімʼю