PR CUAET
-
Нам директор написала декілька абзаців характеристики
-
Дякую🙏
-
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, подавала нульову декларацію за 2023 рік. Чоловіку прийшла відповідь і виплата через 1.5 місяці, а мені ще ні. Відправила поштою 01.04.2024. Але прийшов лист , з приводу кліматичних, що вони не можуть нарахувати їх зараз, так як не отримали мою декларацію. Чи може вона бути загублена? Чи реально подзвонити до них і попросити перевірити інформацію?
-
Доброго дня. Отримала листа з проханням надати інформацію про батька дитини IMM 5604. Як відповідати якщо я одинока мати ? Витяг з РАГСУ я вже відправляла.
-
Ви робили еко і у вашої дитини немає біологічного батька (він невідомий)? Якщо так, то ймовірно ви могли б надати документи про процедуру запліднення (з перекладом). Якщо в дитини батько невідомий з інших (жахливих) причин, то поясніть все як є (якшо є звіт з поліції, додайте його з перекладом), усі обставини, як ця дитина з'явилася на світ, у окремому листі-поясненні, і знову прикладіть витяг, перекладений на англ або франц.
-
Ті, хто можуть йти по цієї програмі воз‘єднаня - точно не пійдуть по гуманітарної , бо ця програма більш працєвитратна, дорожче та має менш шансів , ніж гарантована програма по воз‘єднаню. Але нажаль - по воз‘єднаню не всі родичи можуть йти (наприклад, тітки, дядьки, племінники відсутні), та вона закінчиться 23.10.2024. А гуманітарна - постійно діюча
-
Мне интересно услышать мнение и дальнейшие действия мужчин, которые приехали сюда по CUAET и по каким-то причинам имеют загран паспорт, срок которого истекает/истек. Особенно интересны те кто успел податься до 23 апреля. Как вы видите развитие событий дальше, легализацию тут в Канаде? Насколько я понимаю, лишь одна программа возможна без паспорта - гуманитарная. Но для нее нужен сильный кейс, который не у всех есть. Очень прошу без срача, без призыва к долгу и прочей ереси про законы(не работают). Хочу услышать ваше мнение и понять для своей семьи что делать дальше.
-
Дякую за відповідь. Дитина з'явилася на світ звичайним способом але батько записаний зі слів матері. Після видається витяг про це РАГСУ і в Україні це свідчить, що я одинока матір.
-
Будуть слоти на цьому тижні????
-
Дякую! Подзвоню їм сьогодні тоді...
-
Два тижні паперова заняла, але я з паспортом відправила