PR CUAET
-
Я не могу сказать вам точно, но кто то консультировался по этому поводу у офицеров и даже вроде были приведены задокументированые основания для этого . Во всяком случае, я не знаю никого кому бы это удалось. Вы же когда оформляйте заявку на РR и вносите всех членов семьи, это же все отображается в базе, и ваш статус и на что вы именно подаетесь ,и в качестве кого. Думаю, что вряд ли это можно "обойти", все равно всплывёт. Лишние расходы наших людей, как раз в таких случаях не останавливают. Если это кому-то удалось, то пусть обязательно поделятся опытом.
-
Я подался только с 2 пайслипами и меня номинировали все равно
-
Повірте це «чекайте» звучить на всіх етапах в Канаді, але часом вдається попасти на досить хорошого клерка який по телефону пояснює все досить детально тому що відкриває саме ваш кейс і бачить на якому етапі все зупинилося
-
Також спробуйте веб форму там є спеціальна опція для цього
-
Ostap , доброго дня ! Можно до вас в лічку написати ?
-
Зрозуміло, дякую 🙏
-
Вітаю! не підкажете актуальні дні та години прийому на видачу паспорту в Оттаві? знайшов тільки ось це і не впевнений чи вони актульні.
-
Не має сенсу туди дивитися(ПР портал), бо на розгляді, буде навіть після отримання карточок. Якщо в gckey Mailed то вже вони у розпорядженні пошти, а значить скоро мають бути в почтовій скриньці.
-
2 года, вчера читала об этом
-
Але потім потрібно довести що в мене фул тайм бо парт не підходить?
-
Добрий день. В нас наступна ситуація, як бути? Завчасно дякую за відповідь! Чоловік закінчив вищу освіту у 2003 році і отримав диплом магістра філології у Таврійскому національному університеті ім. Вернадського (АРК Крим). Згодом трапилась неприємна подія - оригінал диплому було втрачено. Ми розпочали процедуру встановлення диплому після 2014 року. На жаль, після анексії Криму, університет переїхав до Києва, але весь архів залишився в Сімферополі. Нам повідомили що диплом встановити неможливо. Тоді ми звернулися до кримського відділення, яке згодом змінило назву на Кримський федеральний університет ім. Вернадського. Там нам надали документ з оцінками і підтвердженням навчання, АЛЕ на бланку “російської федерації”… Ми зробили переклад англійською та надіслали диплом у WES Canada, через декілька тижнів нам прийшла відмова в оцінці з поясненням що Крим не вважається частиною росії і документи видані на цій території після 2014 року не є дійсними. Це відбулося у 2019 році, коли ми вперше намагалися мігрувати до Канади. На жаль, лист відмови від WES не зберігся. Зараз у чоловіка на руках є оригінал диплому з додатком від Кримського федерального університет ім. Вернадського та його переклад англійською. Університет було закінчено о 2003 році, коли Крим був частиною України. Завчасно дякую за відповідь!