PR CUAET
-
Мені здається якщо їм пояснити ,що все зробив щоб оновити паспорт , та все рівно не надають услуги, навіть після оновлення даних в резерв+, бо в розшуку, то спокійно можна пробувати це пояснити та вислати таку декларацію від рідних про ваше громадянство
-
Не потрібно
-
Привіт, якщо прийшов портал 1 і 1 депадент не був в Канаді, ми вказали дату запланированного приїзду. Тепер він прибув в Канаду , як повідомити ircc що він вже в Канаді через веб форму чи знову відправити відповідь на портал 1 , але з інформацією, що уже в Канаді ?
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка може хто знає, або був у схожій ситуації. Я брала консультацію і мені міграційний консультант сказала зробити WES з університету, а я закінчила тільки перший курс. Тобто я зробили WES тільки цього документу та переклад з нотаріальним засвідченням про закінчення школи. Але декілька днів тому мені написала офіцер з запитом на ЗАКІНЧЕНЕ навчання (тобто в моєму випадку - це 11 класів). WES робити мінімум місяць, а мені дали тільки тиждень. Я написала пояснювальний лист зі всіма підтверджуючими скриншотами (що я вже подала на WES та чекаю) і прошу дати більше часу. Але сьогодні на жаль отримала таке повідомлення( Чи можна ще щось зробити? Або подати на апеляцію. Чи це допоможе?
-
Доброго вечора ,тут вони зробили що можно оновити паспорт якщо є військовий квиток з собою ,чи є це взагалі безпечно робити ,він у мене є ,але я себе накручую що буде потім все дуже погано для мене. Хтось вже це робив?
-
Навіщо js якщо на гітхабі все готове є..
-
Напишите в ЛС кто бронирует в Калгари и кто умеет js