PR CUAET
-
Вітаю з отриманням номінації. Уточніть будь ласка яка саме програма?
-
Ми чекали. Тільки після отримання всіх карток почали процес
-
🎉 Моя хронологія 🎉 - 02.05.23 - Відправка заявки на порталі 📄 - Запит на біометрію не було ❌ - 22.07.23 - Отримали лист, що ми попередньо підтверджені 📩 - 26.12.23 - Портал 1 🖥️ - 23.01.24 - Портал 2 💻 - 27.02.24 - Отримали PR картки по пошті 📬 Провінція Онтаріо, Торонто. Подавалися самостійно. Збір документів та заповнення заявки зайняли близько 2 місяців. Сім'я з двох дорослих та дитини 3 роки 👨👩👧. У сім'ї працює тільки аплікант 👨💼. Приїхали в червні 2022 року ✈️.
-
Вітаємо Поділіться детальною хронологією, будь ласка. З зазначенням офісів і назви стріму : t.me/prcuaet/117
-
Хто має тести для підготовки на citizenship? Поділіться будь ласка...
-
Будь ласка поясніть різницю між Tax credit і disability? Були сьогодні у сімейного, на Понеділок попросив роздрукувати форму Т2201, він заповнить. А що з тим далі робити не розібрався... Буду вдячний за відповідь
-
Всім привіт! Отримала фінальний аппрувал по гуманітарці, можу поділитись драфтами листів та своїм досвідом. Пишіть в приватні повідомлення
-
H&C immigration
-
🎉 Моя хронологія 🎉 - 02.05.23 - Відправка заявки на порталі 📄 - Запит на біометрію не було ❌ - 22.07.23 - Отримали лист, що ми попередньо підтверджені 📩 - 26.12.23 - Портал 1 🖥️ - 23.01.24 - Портал 2 💻 - 27.02.24 - Отримали PR картки по пошті 📬 Провінція Онтаріо, Торонто. Подавалися самостійно. Збір документів та заповнення заявки зайняли близько 2 місяців, зібрали біля 72 документів. Сім'я з двох дорослих та дитини 3 роки 👨👩👧. У сім'ї працює тільки аплікант 👨💼. Приїхали в червні 2022 року ✈️.
-
О. Спасибі. А то те "роздрукувати" якось трохи збентежило, знаючи як працює CRA з поштою
-
DTC це disability tax credit. На нього окремо треба подаватися.
-
Ми робили онлайн через CRA кабінет. Надсилали лікарю електронний варіант частини В. Лікар його заповнив і частина В (T2201) зʼявилась в кабінеті (через два дні).
-
Впевнена чийсь бот і зловить… але не пересічна людина 😔🙄
-
Тобто спочатку Т2201. А далі DTC і дитині буде якась додатково виплата до дитячих?
-
Знаю, Марина (модератор) роздруковувала, заповнювала з лікарем і надсилала поштою. Можете в неї спитати. Вона теж як і ми вже отримала погодження. Але ми чекали на погодження 8 тижнів, а вона наче менше.