PR CUAET
-
І ще, якщо хтось разом з аплікацією заповнював representative form, і вам не прийшло підтвердження, подзвоніть їм. Бо мені треба було по бабусі щось спитати, подзвонили їм, а вони такі ми форму бачимо але вона не підтверджена офіцером ще, тому нічого вам не можемо сказати по справі. То вони відправила запит якийсь і мені прийшов лист від них на наступний день що відсутня адреса моя на той формі, хоча перевірила все є. І треба заново її заповнити і відправити їм.
-
А как проверить?И где узнать какие именно нужны тесты?
-
Я так понимаю что тут у каждого будут свои интересные ситуации.🤦🏼♀️
-
Дякую за всі ваші поради-це дуже цінна інформація❤️
-
25 травня прийшов номер та запит на біометрію
-
‼️‼️‼️🇨🇦 Будь ласка, хто вже отримав ПР, порадуйте всіх і поділіться своєю хронологією в нашій гілці : t.me/prcuaet/117 Це допомагає іншим учасникам зрозуміти різні етапи на різних стрімах. Не забудьте вказати назву стріму і Офіси що приймають рішення! Для зручності можете також використовувати апп Countdown (можна знайти як на андроїд так і яблуко Дякуємо ❕❕🇨🇦
-
Програма «Ukrainian Families Reunification»
-
Маленький update по нашій справі: подалися 27.10, eligibility pass отримали 23.04, наступного дня отримали medical exam request для бабусі, 29.05 medical exam passed in gckey. Ніяких до запитів по документам не було(поки що 😁) P.S. Якщо вам прийде новий запит на медицину як нам, коли будете її здавати перевірте в лікаря чи всі всі тести зробили. Бо ми здали а через місяць виявилося що IRCC хоче ще один тест, вони відправили назад нашу медицину, а клініка це не побачила чи що не знаю, доки ми самі не почали виясняти, так би час вийшов а ми нічого не зробили, прийшлось ще раз їхати цей тест здавати.
-
В цій гілці контакти поширюють ледь не кожного дня. Будь ласка, скористайтеся пошуком по ключовим словам або звертайтесь сюди: t.me/prcuaet/484