PR CUAET
-
Тут нещодавно точилися дискусії накшталт "неможливо щоб Україна мобілізувала Вас тут в Канаді, і ніколи не буде можливо, ви на теріторії Канади, не існує міжнародних норм" ітд ітп > “Польща розглянула запит України щодо навчання, але ми дійшли висновку, що буде безпечніше і ефективніше підготувати український підрозділ з українців у Польщі, які підлягають призову до української армії, і що це буде ефективніший спосіб допомогти Україні”, - заявив глава МЗС Польщі Радослав Сікорський Була б політична воля, а норми, у тому числі міжнародні, завжди можна змінити. www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3870104-varsava-zaavila-so-moze-pidgotuvati-vijskovij-pidrozdil-iz-mobilizovanih-u-polsi-ukrainciv.html
-
Раніше було розподіл : FSW, PNP, CEC - 1 стрім = 1 вибірка В травні 2023 змінили : додали категоріальні, три вищезазначені стріми обʼєднали в один General Наразі ніби знов повернули розподіл FSW, PNP, CEC - 1 стрім = 1 вибірка СЕС - ви підійдете якщо в вас 1+ року досвіду в Канаді по тіру 0-3
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. Получив номінацію в Альберті , по професії кухар і подав на федеральний етап. Хочу змінити роботу на менеджера магазину в іншу фірму. Чи по впливає це на федеральний етап ? Дякую за відповідь
-
Доброго дня! Питання про letters of support. Чи є якісь зразки або чернетки цих листів? Для того щоб показати людям які планують ці листи писати. Дякую
-
Поділюся також своєю хронологією. AOS PNP non-EE 1 Principal Apliccant (me) and dependant (wife) Перед цим хочу подякувати цій групі та адмінам за організацію та доступ до досить важливої інформації на протязі всього процесу. Aug 15, 2023 - Application received Dec 12, 2023 - AOR Jan 04, 2024 - Bio request (payment done same day) Jan 29, 2024 - Medical exam status changed to completed (previous one was accepted) Feb 14, 2024 - background verification completed. Final decision date showed up in GCkey Тут маю добавити що я не поспішав так як необхідно було виїхати за кордон в кінці березня, і я не отримав Portal 1 мейл, хоча мав би. Замовив Notes і мені мали б відправити його ще 14 Feb May 1 - called IRCC and received confirmation that Final decision has been made, they received enquiry May 6, 2024 - Portal 1 May 28, 2024 - Portal 2 May 31, 2024 - eCOPR Дозапитів не було. Все робив сам для себе, не поспішав так як подався рано і час та запасний (тяжчий) шлях був. Тепер чекаємо на подальші інструкції і картки
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. Получив номінацію в Альберті , по професії кухар і подав на федеральний етап. Хочу змінити роботу на менеджера магазину в іншу фірму. Чи по впливає це на федеральний етап ? Дякую за відповідь
-
NL це що?) розшифруйте будь ласка. Я тут новенький, в Канаді 3 місяці
-
Ну якщо ви не можете почитати Закон, коротко про те що пояснив консул- якщо вам потрібно замовити консульську послугу то вам потрібно стати на консульський облік, і обновити дані, тобто в заяві ви вказуєте адресу проживання на сьогодні. І на цю адресу вам приходить повістка. Повірте вони зможуть вам її надіслати
-
Upd. Сьогодні дружина забрала дитячий паспорт, який замовляв я і мені вчора не видали. Взяла свій паспорт і свідоцтво про народження, і видали
-
Я просто ввела це в пошук в гугл. Висвітило і фото листів, і кілька сайтів з покроковою інструкцією, що має бути в листі. Просто під кожну людину чи організацію, до якої я звертаюся з проханням про такий лист, я пишу окреме "звернення-інструкцію" в залежності від того, що ця особа чи організація можуть написати про мене чи мою родину. Пошукайте в гуглі, бо ці листи не є формуляром. Вони мають бути різними, тобто "живими".