PR CUAET
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка хто копистувався Legal AID Ontario. Маю декілька запитань. Дякую!
-
Доброго дня! Ми хочемо податися на оформлення і наразі проживаємо в іншій країні. Також хочемо очікувати на рішення не в Канаді. Можливо, хтось має досвід у цьому? Я так розумію, що всі документи можна підготувати заздалегідь, включаючи біометрію. При в'їзді до Канади отримати штамп в паспорт як доказ перебування в країні, підписати форму IMM 0191 у нотаріуса. Усе це подати, і тоді можна виїхати та чекати на портал 1? Дякую заздалегідь за допомогу!
-
Так але візьміть свідоцтво про одруження
-
Чайлд точно ні, її отримують всі канадці,а про іншу програму я вперше чую.в Альберті такої немає
-
А я не можу(. Паспорт в консульстві робила( і чіп не читає
-
Свідоцтво про народження може бути тільки одне. Консульство може видати тільки документ про набуття громадянства і закордонний паспорт
-
Вам треба зразок довіреності брати в укр нотаріуса з яким ви будете працювати безпосередньо в Україні. Потім ви цю заяву відправляєте Міллер чи іншому укр мовному нотаріусу. Приходите до неї з паспортом. Вона завір'яє і ви це відправляєте в Едмонтон на апостиль. Саме так вони працюють і я так робила
-
Як вам таке під дописом Зеленського?😁
-
Хотіла своєму зробити,прислали тільки ворк перміт, а стаді не прислали
-
Я телефонував. Одну з чотирьох зарахували. Інші три робили заново та й на то були причини