PR CUAET
-
Доброго! Мабуть таке питання вже обговорювали! Продовжила паспорт сину, подала на продовження visitor permit , а що з самою візою що в паспорті. ?
-
Я вже знайшла відповіді чаті. Таке питання ще , подавала продовження на всю сім'ю work permit до 31 березня, на той час ще не було оновлено паспорт, написали. Листа що займаємося продовженням, тепер як в цю аплікацію додати паспорт, технічно це не можливо , пише там що вони самі запросять документи.Як повідомити про новий паспорт?
-
Привет, может кто помнит когда подавались на AOS сколько у вас времени было на подгрузку необходимых документов?
-
‼️‼️‼️🇨🇦 Будь ласка, хто вже отримав ПР, порадуйте всіх і поділіться своєю хронологією в нашій гілці : t.me/prcuaet/117 Це допомагає іншим учасникам зрозуміти різні етапи на різних стрімах. Не забудьте вказати назву стріму і Офіси що приймають рішення! Для зручності можете також використовувати апп Countdown (можна знайти як на андроїд так і яблуко Дякуємо ❕❕🇨🇦
-
Перенесено в Хронологію
-
Н&С
-
Поділюся своєю хронологією. Подавався самостійно, консультації не брав, про групу дізнався в день сабміту документів. В основному кейс готував на матеріалах з гуглу, які допомогли краще структурувати лист та зробити правильні акценти. Можливо, просто пощастило, ніхто точно не скаже. 24.11.2023 - submitted 20.12.2023 - біометрія 20.12.2023 - AOR 30.12.2024 - approve
-
Мій адвокат сказав що ніяк не впливає, а якщо ви їдите купувати житло та жити в інщій провінції - то це просто кратно підвищує ваши шанси. Ніякі друзі, та церкви не впливають на вашу "інтеграцію" в Канаду настільки сильно як купівля житла
-
@OstapBosak, доброго дня. Скажіть, будь-ласка, чи може моя дочка піти навчатись в коледж, маючи open WP з поміткою - заборона вчитись? ми приїхали в травні 2022, нам видали WP на 3 роки, а в березні 2024 їй видали новий WP ще на 3 роки, до 2027р. І ще, якщо негативна відповідь, чи можна живучи і працюючи в Канаді, (Оттава) вчитись віддалено в коледжі США, або Європи? Дякую Вам!
-
Перепитала в автора. Наразі видаляю Дякую
-
як можна отримати approve груднем 2024, якщо ось тільки червень почався?
-
Дякую! Що за веб форма
-
Перенесіть, будь ласка, в гілку відповідну: t.me/prcuaet/117 Дякуємо