PR CUAET
-
Думаю, може і підійти. Але, буде добре щоб Ви в тому листі пояснили чому саме не служили.
-
Близько 1,5 мільйона військовозобов’язаних оновили свої дані – Міноборони Найбільше військовозобов’язаних користуються для оновлених даних застосунком "Резерв+". Як зазначили в Міноборони, з 18 червня у застосунку з’явиться QR-код, і електронний кабінет стане повноцінним аналогом паперового військово-облікового документа. Серед тих, хто перебуває за кордоном, із 18 травня свої облікові дані через застосунок "Резерв+" оновили понад 14 тисяч військовозобов’язаних у 124 країнах. Серед країн-лідерів – Польща, Німеччина, Канада, Чехія, США, Велика Британія, Іспанія, Литва, Нідерланди та Словаччина
-
Вам може і не треба. А ось за інших не відповідайте. Пишіть від свого імені, а не від «НАМ». Можливо, комусь і треба побачити, щоб розуміти як ця сторінка виглядає.
-
Моя супруга громадянка росії. Якщо вона повернеться туди, то щонайменше її посадять у тюрму як екстремістку, бо вона лезбійка, за новим законом. В Канаді їй вже одного разу відмовили у продовженні воркперміту, але ircc представило це так, наче ми відізвали заяву, хоча ми нічого не відзивали. Зараз замовили ноутси, щоб побачити, як все це відбувалось. Ми подались на новий з новим паспортом, але заявку розглядають вже майже 4 місяці. За заявкою на pr в нас розпочато comprehensive background check через її громадянство. Тому є підстави думати, що за новим воркпермітом прийде відмова і за заявкою на pr також.
-
Я писала по поводу паспорта на email ,что выставили для регистрации на прием к консулу в Виннипег,никто не ответил, думаю потому что не подхожу по категориям что они выставили,или же если улыбнется удача ответят после 7 июня
-
Якщо у Вас айфон, то треба зайти ось сюди /даю нижче два скріна/ і в рядку пошуку набрати:
-
Моя субʼєктивна думка - НІ.
-
Канада ніяким чином не зацікавлена розбиратися у відношеннях громадян інших країн зі своїми країнами. Якщо Україні буде щось потрібно від тимчасових резидентів Канади, то вона ініціює це обговорення і тоді просто оголосять пост фактум, зараз же ніхто нічого офіційно не оголошував -> немає причин сильно хвилюватись про це